De Parkwachters

3438 MH, Nieuwegein

Algemeen

BINNENKORT IN VERKOOP!

Eigenwijs wonen in het park

Project De Parkwachters is misschien wel het állermooiste stukje van Blokhoeve. Hier woont u letterlijk met uw voeten in het gras. Midden in het groen, in het hart van het park, komen 8 luxe (half)vrijstaande villa’s met een zeer onderscheidende en markante architectuur. Wordt u één van de bevoorrechte bewoners die heerlijk gaat genieten van exclusief, kleinschalig wonen in het park?

Het hart van Blokhoeve
De Parkwachters midden in Blokhoeve: een fraaie, splinternieuwe wijk waar de sfeer wordt bepaald door water en groen. Hier geniet u elke dag weer van rust en ruimte, terwijl u tegelijkertijd heel centraal woont ten opzichte van het centrum van Nieuwegein en dat van Utrecht. Een fijne, rustige woonomgeving met het stadsleven binnen handbereik; het beste van 2 werelden.

Statige stadsvilla’s
De Parkwachters bestaat uit 2 vrijstaande en 6 halfvrijstaande villa’s met een modern en statig uiterlijk. De robuuste kubussen stijgen uit boven het park en vormen een markant herkenningspunt in het groene landschap; u begrijpt direct waar de naam Parkwachters vandaan komt. De woningen staan midden in het groen en hebben een zeer opvallende architectuur met verschillende niveaus en platte daken. Allemaal hebben ze 3 woonlagen en een buitenruimte in de vorm van een privé-terras aan de woonkamer en een fijn dakterras. Maar de echte achtertuin, dat is natuurlijk het park!

Vul de woonwens-enquête in!
De plannen voor De Parkwachters zijn al een heel eind, maar voor de finishing touch horen we graag uw mening. Vul de woonwens-enquête in op de projectwebsite, dan kunnen we uw ideeën nog meenemen bij het definitief maken van de plannen! We hopen nog voor de zomervakantie te starten met de verkoop. Als u zich nu inschrijft, houden we u via een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen.

Schrijf nu in
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Inhoud 450 m³
Lees meer