Beukenhof Verkocht

3941 BA, Doorn

van € 715.000,- tot € 785.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

PROJECT VERKOCHT!

Het is zover! De Beukenhof is in verkoop! Digitaal inschrijven is mogelijk middels jou persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (www.beukenhofdoorn.nl). Op de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u precies zien hoe de woningen ten opzichte van elkaar en van hun omgeving gelegen zijn. Klik op een woning en ontdek meer informatie over de specificaties en de plattegronden. De eerste inschrijftermijn is reeds gesloten maar je kan alsnog inschrijven op de woningen als (reserve)kandidaat.

---

Aan de bosrijke Beukenlaan tussen Driebergen en Doorn ligt het nieuwbouwproject Beukenhof. Op zeer royale kavels tot wel 700 m² worden hier acht royale en duurzame halfvrijstaande villa’s gebouwd. De villa’s zijn geïnspireerd door de sfeervolle architectuur van de jaren ’30 maar tegelijkertijd modern en hoogwaardig afgewerkt. Door dat de villa’s gasloos worden gerealiseerd en zeer energiezuinig zijn bent u voorbereid op de toekomst én heeft u lage maandelijkse energielasten. Een unieke kans om vrij te wonen omringd door natuur en bos maar ook op korte afstand van alle voorzieningen.

LOCATIE
Beukenhof is gelegen aan de Beukenlaan, nabij de Driebergsestraatweg tussen Doorn en Driebergen. Deze unieke woonlocatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit steden als Utrecht en Amersfoort. Toch zult u hier weinig merken van de grote stad. In en rond het dorp zijn het de rust, de stilte en de schoonheid van de natuur die in een belangrijke mate de sfeer bepalen. In het nabije dorpscentrum heeft u profijt van diverse winkels, scholen, huisartsen en andere voorzieningen.

8 HALFVRIJSTAANDE VILLA's
Op deze unieke locatie aan de bosrijke Beukenlaan wordt op elk van de acht royale kavels een halfvrijstaande villa gebouwd. Hier heeft u zowel binnen als buiten alle ruimte om van het leven te genieten. De woningen zijn niet alleen heel ruim, maar ook een lust voor het oog, met een karakteristieke jaren ’30 architectuur in een nieuw jasje. Een prachtige combinatie van de charme van vroeger en het moderne wooncomfort van nu.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 168-175 m²
Perceeloppervlakte 490-713 m²
Inhoud 588-613 m³
Datums
Start bouw maandag 1 november 2021
Start oplevering woensdag 1 maart 2023
Lees meer