Breehof

3958 CP, Amerongen

van € 450.000,- tot € 700.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

BINNENKORT IN VERKOOP!

In het 3e kwartaal van 2021 zal project Breehof in Amerongen in verkoop gaan. Een uniek project in het hart van Amerongen! Heb je interesse in dit project? Meld je dan aan op de projectwebsite (nieuwbouwamerongen.nl) zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden over project updates en de definitieve start verkoop datum. Daarnaast tref je op de projectwebsite meer informatie over het project en het proces. Bij vragen staan de projectmakelaars je vanzelfsprekend graag te woord!

---

Rustig en groen wonen in een levendig dorp, met alles binnen handbereik. Dat is wonen in Amerongen, misschien wel het mooiste dorp op de Utrechtse Heuvelrug! In Amerongen zijn 2 nieuwbouwprojecten in voorbereiding met divers aanbod. Op de Breehof worden vrijstaande woningen en halfvrijstaande woningen met een sfeervolle uitstraling gerealiseerd. Ideaal voor gezinnen maar het plan omvat ook een aantal woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Kortom: voor ieder wat wils! De nieuwbouwwoningen zijn sfeervol, duurzaam en van hoge kwaliteit.

AMERONGEN
Amerongen is een levendig en charmant dorp, prachtig gelegen tussen de Nederrijn en de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. In het centrum zijn oude straatjes met restaurants, galeries en winkeltjes. Buiten het centrum is alles ruim en groen opgezet. Amerongen ligt midden in de natuur. Je kunt er genieten van de vele wandel- en fietsroutes, een uitdagend mountainbikeparcours, het klimbos en Kasteel Amerongen. Levendig en toch dorps en groen, het kan in Amerongen!

DEELPLAN BREEHOF
In een groene en bestaande woonomgeving, op de hoek van de Breelaan het Bessenland, worden 14 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Hier komen stijlvolle vrijstaande en halfvrijstaande woningen in verschillende typen met een eigen parkeervoorziening op eigen terrein en een comfortabele tuin. Heb je altijd al gedroomd van een royale vrijstaande woning in jaren 30 stijl? Wil je graag wonen in een halfvrijstaande gezinswoning of een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Het kan in Breehof in Amerongen! Duurzaam en sfeervol wonen in een bestaande omgeving met alle comfort van nu.

INTERESSE?
Het plan is nog in ontwikkeling. De komende periode zal er op de projectwebsite (nieuwbouwamerongen.nl) steeds meer informatie over de Breehof gedeeld worden, zoals de situatietekening, plattegronden en prijsniveau’s. Het definitieve programma staat nog niet vast. Aan de hand van de interesse zal worden bepaald welke aantallen van ieder woningtype wordt gerealiseerd. Meld je aan op de projectwebsite en wij houden je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 120-170 m²
Inhoud 420-595 m³
Lees meer