Breehof

3958 CP, Amerongen

van € 495.000,- tot € 750.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

IN VERKOOP | Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite.

Inmiddels is de verkoop van project Breehof gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten, het is wel mogelijk om je in te schrijven als reserve kandidaat voor de bouwnummers. Digitaal inschrijven is mogelijk middels de projectwebsite (nieuwbouwamerongen.nl). Daarnaast tref je op de projectwebsite meer informatie over het project en het proces. Bij vragen staan de projectmakelaars je vanzelfsprekend graag te woord!

---

Een uniek project in het hart van Amerongen! Rustig en groen wonen in een levendig dorp, met alles binnen handbereik. Dat is wonen in Amerongen, misschien wel het mooiste dorp op de Utrechtse Heuvelrug! De magische bossen van de Utrechtse Heuvelrug maken deel uit van de woonomgeving van deze woningen. Op de Breehof worden vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen met een sfeervolle uitstraling gerealiseerd. Ideaal voor gezinnen maar het plan omvat ook een aantal woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Kortom: voor ieder wat wils! De nieuwbouwwoningen zijn sfeervol, duurzaam en van hoge kwaliteit.

AMERONGEN
Amerongen is een levendig en charmant dorp, prachtig gelegen tussen de Nederrijn en de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De magie van het bos is betoverend. De Utrechtse Heuvelrug is één van de weinige plekken waar de natuur nog regeert. In het centrum zijn oude straatjes met restaurants, galeries en winkeltjes. Buiten het centrum is alles ruim en groen opgezet. Amerongen ligt midden in de natuur. Je kunt er genieten van de vele wandel- en fietsroutes, een uitdagend mountainbikeparcours, het klimbos en Kasteel Amerongen. Of je nou houdt van bos, heide, rivieren, heuvels, zandverstuivingen of uiterwaarden, Amerongen heeft het allemaal Levendig en toch dorps en groen! Amerongen is zowel per openbaar vervoer als auto goed bereikbaar. De A12 is slechts op 10 minuten rijden en in 30 minuten ben je in grote steden als Utrecht en Amersfoort. Er is een directe busverbinding aanwezig naar IC station Driebergen-Zeist, Utrecht, Veenendaal en Wageningen.

DEELPLAN BREEHOF
In een groene en bestaande woonomgeving, op de hoek van de Breelaan het Bessenland, worden 14 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Hier komen stijlvolle vrijstaande en halfvrijstaande woningen in verschillende typen met een eigen parkeervoorziening op eigen terrein en een comfortabele tuin. Heb je altijd al gedroomd van een royale vrijstaande woning in jaren '30 stijl? Wil je graag wonen in een halfvrijstaande gezinswoning of een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Het kan in Breehof in Amerongen! Duurzaam en sfeervol wonen in een bestaande omgeving met alle comfort van nu. Vanuit Breehof wandel je in 5 minuten naar het oude dorpscentrum en de Jumbo is op slechts 200 meter afstand gelegen. Op het nabijgelegen plein Allemanswaard vindt elke donderdagmiddag de weekmarkt plaats. Aan dit plein vindt je tevens een gezondheidscentrum, bibliotheek, kinderopvang, basisschool en café de Proloog.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 113-176 m²
Perceeloppervlakte 215-400 m²
Inhoud 396-616 m³
Datums
Start bouw dinsdag 1 februari 2022
Start oplevering zaterdag 1 april 2023
Lees meer

Objecttypen

Bentinck - Vrijstaande woning

van € 700.000,- tot € 750.000,- v.o.n.
De vier vrijstaande woningen van woningtype Bentinck zijn gelegen op ruime kavels, met een entree aan de straat Bessenland. De dwarskap en brede overstekken geven de woning aanzien. Mooie, grote ramen in de woonkamer en in de zijgevel zorgen voor veel daglicht in uw interieur. Bouwnummer 4 beschikt standaard over een erker aan de zijgevel.

Alle vrijstaande woningen van type Bentinck hebben in de basis de woonkamer aan de voorzijde en een tuingerichte woonkeuken met standaard openslaande deuren naar de tuin. Een ideale basis om te genieten van de rustige omgeving van Amerongen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is naar wens in te delen. De aangebouwde stenen garage is standaard volledig geïsoleerd en zowel vanuit de woonkeuken als vanuit de tuin bereikbaar.

Iedereen is anders en iedereen heeft weer andere woonwensen. Met de optiemogelijkheden stem je de woning eenvoudig af op jouw persoonlijke voorkeuren. Type Bentinck is bijvoorbeeld uit te breiden met een dakkapel, een uitbouw of een ingedeelde zolder met meerdere ruimten. Zo weet je zeker dat de woning straks helemaal bij je past!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 174-176 m²
Perceeloppervlakte 317-402 m²
Aantal woningen 4
Start bouw dinsdag 1 februari 2022
Start oplevering zaterdag 1 april 2023

Bergestein - Halfvrijstaande woning

van € 495.000,- tot € 532.500,- v.o.n.
De vier woningen van het type Bergestein hebben allen een zadeldak met ruim overstek. Dit woningtype is niet alleen stijlvol maar ook vernuftig ingedeeld. De woningen hebben een woonoppervlakte van ongeveer 124 m².

De woonkamer aan de voorzijde biedt zicht op de binnenhof. De woonkeuken aan de achterzijde heeft genoeg ruimte voor een sfeervolle eethoek met openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer beschikt over veel natuurlijk daglicht door de grote raampartijen. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is naar wens in te delen met extra kamers.

Ook type Bergestein is naar wens uit te breiden met diverse opties. De zonnige voorzijde van de woning leent zich uitermate voor een mooie erker. Aan de achterzijde is zowel de garage als de woonkamer richting de tuin uit te bouwen. Wil je investeren in een duurzame toekomst met lage energiekosten? Breid de woning dan uit met extra zonnepanelen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 124 m²
Perceeloppervlakte 218-313 m²
Aantal woningen 4
Start bouw dinsdag 1 februari 2022
Start oplevering zaterdag 1 april 2023

Lievendaal - Halfvrijstaande levensloopwoning

€ 500.000,- v.o.n.
Type Lievendaal biedt je een volledig woonprogramma, inclusief baden en slapen, op de begane grond. Dat heeft als groot voordeel dat je hier nog heel lang kunt blijven wonen. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een tweede slaapkamer met dakkapel. Je hebt hier de mogelijkheid om zelfs een derde kamer of extra badkamer te realiseren.

De woningen zijn gelegen in het midden van het plan, en hebben vanuit de voorzijde vrij uitzicht over de hof en de toegangsweg. De begane grond is standaard voorzien van een erker aan de voorzijde, wat zorgt voor veel zonlicht in huis. Naast de woning is voldoende ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren.

Woningtype Lievendaal is standaard al voorzien van diverse extra's, zoals een erker aan de voorzijde en een dakkapel op de eerste verdieping. Maar er zijn nog meer opties. Zo is de begane grond optioneel uit te breiden met een uitbouw aan de achterzijde. Ook kun je op de eerste verdieping een extra badkamer realiseren.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 113 m²
Perceeloppervlakte 218-227 m²
Aantal woningen 2
Start bouw dinsdag 1 februari 2022
Start oplevering zaterdag 1 april 2023

Wayenstein - Halfvrijstaande woning XL kopgevel

van € 600.000,- tot € 610.000,- v.o.n.
Woningtype Wayenstein vormt samen met type Zuylenstein een onlosmakelijk duo, waarbij type Wayenstein er letterlijk uitspringt door de iets naar voren geplaatste gevel en de fraaie dwarskap.

Met een woonoppervlakte van circa 160 m² heb je hier alle ruimte die je maar wenst. De woningen beschikken standaard over drie slaapkamers op de eerste verdieping, waaronder een royale master bedroom. Ook de woonkamer en woonkeuken zijn lekker ruim met openslaande deuren naar de tuin. In de badkamer is ruimte voor een ligbad en de zolder is naar wens in te delen in één of meerdere kamers. Op eigen terrein is ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Woningtype Wayenstein is standaard al lekker ruim, maar optioneel nog aan te passen of uit te breiden. Met een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 of zelfs 2,4 meter maak je van de keuken een extra royale leefkeuken. En wil je liever een tuingerichte woonkamer? Dan draaien we de woonkamer en keuken gewoon om. Zo woon je hier straks helemaal naar wens.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 160 m²
Perceeloppervlakte 249-295 m²
Aantal woningen 2
Start bouw dinsdag 1 februari 2022
Start oplevering zaterdag 1 april 2023

Zuylenstein - Halfvrijstaande woning XL

€ 587.500,- v.o.n.
De twee woningen van type Zuylenstein zijn geschakeld met type Wayenstein, maar hebben door variaties in architectuur toch een heel eigen identiteit. De woningen hebben een langskap met een fraai dakoverstek. De romantische jaren '30 elementen die we bij alle woningen in Breehof zien, komen ook hier weer terug.

Type Zuylenstein heeft een woonoppervlakte van circa 151 m². De woning beschikt standaard over drie slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één extra royale. Ook de woonkamer en woonkeuken zijn lekker ruim met openslaande deuren naar de tuin. In de badkamer is ruimte voor een ligbad en de zolder is naar wens in te delen in één of meerdere kamers. Zo heeft elk gezinslid, thuiswerker of logee een eigen plek.

Ook type Zuylenstein heeft diverse optiemogelijkheden om de woning af te stemmen op je wensen. Zo kun je een dakraam of een dakkapel toevoegen, een uitbouw aan de achterzijde realiseren of extra sfeer toevoegen met een erker. Zo wordt elke woning uniek en precies zoals je wenst.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 151 m²
Perceeloppervlakte 268-275 m²
Aantal woningen 2
Start bouw dinsdag 1 februari 2022
Start oplevering zaterdag 1 april 2023