Buitenoever Fase 2 Verkocht

3999 NK, Tull en 't Waal

van € 229.000,- tot € 419.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

MONDELING VERKOCHT!

Heb jij interesse in Buitenoever Fase 2? Maak dit dan kenbaar door je in te schrijven als geïnteresseerde via de projectwebsite buitenoever.nl. Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen.

---

Voel jij je soms wat veeleisend en lijkt betaalbaar en centraal wonen niet samen te kunnen gaan met het plezier van rust, ruimte en volop recreatie mogelijkheden? Wellicht is Buitenoever Fase 2 dan wel een unieke kans voor jou!

Dit fraaie -voor (her)starters/senioren toegankelijke- project is gelegen in het liefelijke Tul en 't Waal, op enkele kilometers van de A27, Nieuwegein en Houten. Op deze unieke plek hoor je de vogels nog fluiten en kunnen zowel de sportievelingen als natuurliefhebbers hun plezier niet op. Zo kun je voor onder andere de (snelle) watersporten op de Lek terecht, kun je lekker met de hond ravotten langs de oevers en heerlijk fietsen langs de boomgaarden.

Buitenoever Fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen worden opgeleverd met complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond. Voor de kinderen is er een basisschool op loopafstand en voor de overige voorzieningen bieden Nieuwegein en Houten diverse mogelijkheden.

Bekijk de projectwebsite (buitenoever.nl) voor uitgebreide informatie over de woningen.
Lees meer

Omgeving

Wonen in Tull en ‘t Waal betekent genieten van alle ruimte en natuur, recreatie op het water en opgroeien in een veilige, gezellige dorpse omgeving. Vakantiegevoel maar dan gewoon in je eigen woonomgeving! In de tweede fase van de projecten BuitenOever worden rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in dezelfde stijl als de eerste fase gebouwd.Tull en ‘t Waal heeft Nieuwegein en Houten als directe buren, dus er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving en uitvalswegen naar grote steden zijn perfect te bereiken. Maar ook Utrecht is binnen no time te bereiken.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 77-141 m²
Perceeloppervlakte 91-292 m²
Inhoud 231-423 m³
Datums
Start bouw vrijdag 1 november 2019
Start oplevering maandag 1 februari 2021
Lees meer