Huren in Converso Project is gerealiseerd.

3432 GN, Nieuwegein

van € 775,- tot € 1.175,- /mnd

Algemeen

Kom binnen kijken in het pand van Converso! U kunt een afspraak maken om alle nog beschikbare appartementen te bekijken. Huren is per direct mogelijk nadat uw inschrijving is goedgekeurd.

Inkomenseis van 3,5 x de kale maandhuur + parkeerplaats.

Download alle stukken op de website van Converso en schrijf je in!

- Twee-, drie- en vierkamerappartementen en lofts
- Woonoppervlakte vanaf 62 m²
- Luxe keuken met inbouwapparatuur en fraaie badkamer
- Inclusief privé berging
- Op loopafstand van City Plaza
- Opleveringen zomer 2017
- Exclusief parkeerplaats a € 50,- p.m. De huur van de parkeerplaats is verplicht!
- Huurprijs vanaf € 775,- p.m.

INKOMENSEIS
- Minimaal bruto maandinkomen (incl. vakantiegeld en vaste 13e maand) van 3,5 x de kale huurprijs.
- Er dient sprake te zijn van een vast dienstverband, bij een jaarcontract vragen wij een intentieverklaring
- Gepensioneerden: minimaal bruto maandinkomen van 3,0 x de kale huurprijs.
- Zzp-er, zelfstandig ondernemer of DGA: minimaal bruto maandinkomen van 3,5 x de kale huurprijs.
- Bij twee inkomens telt het tweede inkomen voor 100% mee.

EEN MARKANTE ARCHITECTUUR
Converso herken je aan de markante vormgeving. Inclusief een opvallende ronde kopgevel en in het oog springende uitstekende facade en dakconstructie. Thuiskomen in Converso kan via de entree of de parkeergarage. Van hieruit ga je met de lift of trap naar jouw woonverdieping. Veilig en gemakkelijk. De fraaie entree, het prachtige trappenhuis en mooi gestoffeerde gangen zorgen voor aangenaam comfort. Da’s pas thuiskomen…

Converso kleurt wonen veelzijdig in. Elk appartement heeft een mooie, vrije verdiepingshoogte van bijna 3 meter. Goed voor een heerlijk ruimtelijk gevoel, wat je als extra behaaglijk ervaart door de vloerverwarming in alle ruimten. Keuze in de afwerking van tegelwerk, sanitair en keuken spreekt voor zich. De grote variatie in appartementtypes en uitvoering bieden je optimaal keus om hier jouw droomwoning te realiseren.

Het parkeren voor de bewoners en bezoekers van Converso is buitengewoon goed geregeld. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Deze parkeerplaats is niet in de kale huurprijs begrepen en dient verplicht te worden gehuurd tegen een bedrag van € 50,- per maand. Deze riant bemeten parkeerplaats - ruim boven de gemiddelde norm - maakt het parkeren hier tot een fluitje van een cent. Gemak dient de mens, nietwaar?! De parkeerkelder, waar zich tevens een groot deel van de bergingen bevindt, is alleen toegankelijk voor de bewoners. Te voet via het trappenhuis of met de lift. Of met de auto via de beveiligde entree. Een prettig gegeven. Het parkeerdek op de begane grond biedt ook bezoekers parkeerruimte. Hier zijn tevens de overige bergingen gesitueerd. Uiteraard fraai afgeschermd van de hier aanwezige appartementen door kleine, groene bakken met bamboebeplanting. Privacy gaat immers voor alles.

AANGENAME VLOERVERWARMING
Doordat er een groter stralingsoppervlak is met een lagere temperatuur ten opzichte van radiatoren ontstaat er een aangename warmte. Mede hierdoor kan de luchttemperatuur laag blijven. Dus ook het energieverbruik. Vloerverwarming verwarmt de vloer gelijkmatig. Goed voor een plezierig binnenklimaat.

HR++ GLAS
HR++ glas bestaat net als gewoon dubbelglas uit twee ruiten met een ruimte (spouw) ertussen. Het bijzondere van HR++ glas is de vrijwel
onzichtbare flinterdunne coating op de spouwzijde van de binnenruit. De spouw tussen de ruiten is gevuld met edelgas. Deze metaallaag laat de zonnestraling door, terwijl het warmtestraling vanuit de woning teruggekaatst. Door de hoge warmte-isolerende kwaliteiten van HR++ glas is er minder energie nodig dan bij ander glas.

WTW (VENTILATIE MET TERUGWINNING VAN WARMTE)
De appartementen van Converso beschikken over een ideaal ventilatiesysteem voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Verbruikte lucht wordt uit het appartement gezogen. Dit gebeurt in balans met de gelijktijdig ingeblazen frisse buitenlucht. De warmte uit de verbruikte lucht wordt via een warmtewisselaar overgebracht op de toegevoerde lucht. Dit zorgt niet alleen voor een aanzienlijke energiebesparing, maar ook voor een fris appartement zonder vervelende tocht of voelbare luchtstromen.

Converso, relaxed wonen met een vleugje stadsdynamiek!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 62-120 m²
Inhoud 186-360 m³
Lees meer