Hof van Houten Project is gerealiseerd.

3993 AV, Houten

van € 255.000,- tot € 410.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

PROJECT VERKOCHT!

Appartementen met een fantastisch uitzicht!

Een bijzondere villa met 14 royale driekamerappartementen. Op een fraaie plek met een geweldig uitzicht. Aan de rand van Houten, op de grens van stad en land. Van alle gemakken voorzien, aan alles is gedacht.

Aan De Haag in Houten wordt een kantoorgebouw getransformeerd tot appartementen; Hof van Houten. Een bijzondere appartementenvilla met 14 riante woningen op een werkelijk heerlijke plek. Hier wordt wonen echt genieten, dankzij heel veel leefruimte binnen en buiten, een geweldig uitzicht en alle voorzieningen op loopafstand. Wat eens een kantoorgebouw was, wordt straks een moderne en duurzame woonvilla voorzien van alle luxe, comfort en gemak.

De appartementenvilla wordt voorzien van wit stucwerk in combinatie met een donkerrode baksteen en afgewisseld met horizontale ranke houtelementen. De oude kunststof kozijnen worden vervangen. De artist impressie van het gebouw zegt overigens veel meer dan duizend woorden over de sfeer en kwaliteit die gerealiseerd gaat worden…

Overal worden de nieuw te plaatsen kozijnen in een antraciet kleur uitgevoerd. De raampartijen worden sterk vergroot tot op de vloer. Op veel plaatsen naar de tuin, naar het dakterras of het balkon komen openslaande deuren. Dit geeft kwaliteit aan het buitenaanzicht en binnen een luxe ruimtelijke beleving met veel licht. De huidige loopbrug over de weg, de verbinding tussen de 2 kantoren, wordt geheel verwijderd.

Hof van Houten telt vier woonlagen met elk drie of vier ruime driekamerappartementen. Ieder appartement heeft een berging op de begane grond. Tevens heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats. Er zijn zelfs 12 extra bezoekersparkeerplaatsen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift en intercomtelefoon, waarmee de centrale deur bediend kan worden. Bij de entree bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 87-136 m²
Inhoud 261-408 m³
Datums
Start bouw maandag 12 juni 2017
Start oplevering maandag 12 februari 2018
Lees meer