WB31 Project is gerealiseerd.

3439 ML, Nieuwegein

van € 750,- tot € 795,- /mnd

Project website

Algemeen

In het voormalig ‘huis van de sport’ komen 96 loftappartementen. Instapklaar en hoogwaardig afgewerkt! Het kantoorgebouw, waar momenteel verschillende sportbonden zijn gehuisvest, wordt getransformeerd naar zelfstandige appartementen met balkon of terras en eigen parkeerplaats. Er komen 2 woningtypes met woonoppervlaktes die variëren tussen 41 tot 44 m2. De verwachting is dat de woningen per 1 januari 2019 betrokken kunnen worden.

De wanden worden afgewerkt met scanbehang en wit geverfd, de plafonds afgewerkt met wit sauswerk. Alle appartementen worden voorzien van een pvc vloer.

De appartementen worden opgeleverd met modern sanitair en een complete keuken.

Door de verschillende transformaties die momenteel in Rhijnhuizen (Plettenburg) lopen, ontwikkelt de wijk zich in een levendige woonbuurt. Door de ligging nabij het centrum van Nieuwegein zijn alle voorzieningen op een steenworp afstand te vinden.

Wattbaan 31 is erg gunstig gelegen. Het complex ligt in de wijk Plettenburg, hét nieuwe woon-werkgebied van Nieuwegein, genaamd Rhijnhuizen.

Het stadscentrum, uitvalswegen en Fort Jutphaas liggen allen nabij. Binnen 10 minuten fietsen ben je bij City Plaza, een overdekt winkelcentrum met diverse supermarkten en winkels. Hier bevindt zich ook het busstation. Met de tram reis je in 20 minuten naar Utrecht Centraal. Met de auto ben je in 6 minuten op de A2 of A27.

Op loopafstand van het gebouw liggen diverse sportclubs en ook Fort Jutfaas, waar je heerlijk kunt wandelen en vertoeven op het terras.

Heb je interesse? Neem contact op met de afdeling nieuwbouw van De Keizer makelaarsgroep via 030-6008240 of nieuwbouw@dekeizer.nl

Kijk voor meer informatie op wb31.nl
Lees meer

Omgeving

In het voormalig ‘huis van de sport’ komen 96 loftappartementen. Instapklaar en hoogwaardig afgewerkt! Het kantoorgebouw, waar momenteel verschillende sportbonden zijn gehuisvest, wordt getransformeerd naar zelfstandige appartementen met balkon of terras en eigen parkeerplaats. Er komen 2 woningtypes met woonoppervlaktes die variëren tussen 38,5 tot 41 m2. De verwachting is dat de woningen per 1 januari 2019 betrokken kunnen worden.Door de verschillende transformaties die momenteel in Rhijnhuizen (Plettenburg) lopen, ontwikkelt de wijk zich in een levendige woonbuurt. Door de ligging nabij het centrum van Nieuwegein zijn alle voorzieningen op een steenworp afstand te vinden.Wattbaan 31 is erg gunstig gelegen. Het complex ligt in de wijk Plettenburg, hét nieuwe woon-werkgebied van Nieuwegein, genaamd Rhijnhuizen.Het stadscentrum, uitvalswegen en Fort Jutphaas liggen allen nabij. Binnen 10 minuten fietsen ben je bij City Plaza, een overdekt winkelcentrum met diverse supermarkten en winkels. Hier bevindt zich ook het busstation. Met de tram reis je in 20 minuten naar Utrecht Centraal. Met de auto ben je in 6 minuten op de A2 of A27.Op loopafstand van het gebouw liggen diverse sportclubs en ook Fort Jutfaas, waar je heerlijk kunt wandelen en vertoeven op het terras.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 41-44 m²
Inhoud 117-123 m³
Datums
Start bouw zondag 1 juli 2018
Start oplevering vrijdag 1 februari 2019
Lees meer