Castellum West | Sul Canale Fase 3 Project is gerealiseerd.

3995 XT, Houten

van € 299.950,- tot € 369.500,- v.o.n.

Project website

Algemeen

Grote nieuwbouwhuizen aan het water
Vanaf € 299.950 v.o.n. koop je een schitterend nieuwbouwhuis in Castellum. Geniet jij straks van een terras aan het water en een tuin. Sommige Grachtenwoningen hebben zelfs een veranda. Iedereen heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 5. Er zijn 4 verschillende woningtypes!

Castellum
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Met de komst van een NS-halte in het centrum van de wijk en het wijkwinkelcentrum in de Noord-West hoek neemt Castellum een centrale positie in Houten in. De gemeente heeft een stedenbouwkundig plan ontwikkeld met een bijbehorend beeldkwaliteitsplan waaruit een hoog ambitieniveau spreekt. Het stedenbouwkundige beeld dat wordt nagestreefd is afwijkend van de overige bebouwing en architectuur in Houten. Met het sfeerbeeld van een (mediterraans) vestingstadje heeft Castellum een eigen identiteit. Proef hier de sfeer van vakantie in je eigen huis. Temidden van gezellige straatjes met hoge huizen, luiken tegen de warmte en terrassen. Een plek dat ruimte biedt voor wonen aan een gracht, het leven in een hof en volop woongenot aan het plein. Hier is het veilig toeven voor de kinderen om te spelen. Castellum is anders dan andere buurten.

Houten
De gemeente Houten bestaat, in haar huidige vorm, sinds 1962. Het is van oudsher een agrarische gemeente. Binnen de gemeentegrenzen liggen 4 kerkdorpen: Houten en 't Goy ten noorden van het Amsterdam-Rijnkanaal, Schalkwijk en Tull en 't Waal ten zuiden ervan. Veel mensen vinden Houten een prettige plaats om te wonen. Er is veel groen, veel waterpartijen, veel (speel)ruimte, zeer fietsvriendelijk en een prettige sfeer voor zowel kinderen als ouderen.

Kenmerken Grachtwoningen:

- lichte woonkamer met frans balkon
- inclusief luxe Siematic keuken
- compleet ingerichte badkamer
- standaard 2 tot 5 slaapkamers
- zonnige tuin
- berging in de tuin
- parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein
- diverse optiemogelijkheden
- aan het water gelegen
- speels gevelaanzicht, gevarieerde architectuur
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 120-170 m²
Perceeloppervlakte 144-154 m²
Inhoud 432-510 m³
Lees meer