James Apartments Verkocht

Wattbaan, 3439 ML, Nieuwegein

van € 183.500,- tot € 244.500,- v.o.n.

Project website

Algemeen

LAATSTE APPARTEMENT VERKOCHT!

JAMES... AANGENAAM KENNIS MAKEN!
Hi, ik ben James. Jouw nieuwe thuis in Nieuwegein. Ik neem je graag mee op een ontdekkingstocht door een fonkelnieuw appartementencomplex in een volledig getransformeerd kantoorpand aan de Wattbaan 50 in Nieuwegein. Hier heb je straks de keus uit 47 koopappartementen (50m2 - 80m2) met een ruime tuin of een groot balkon, die allemaal net even anders zijn. Wat ze gemeen hebben? Een gezamenlijke lounge op de begane grond, een gezellig dakterras voor alle bewoners met zicht op Utrecht, volop parkeerruimte, een eigen berging, een groen buitenterrein, goede auto- en openbaar vervoer verbindingen naar o.a. Utrecht, etc. Hoe kan ik jou van dienst zijn?

EEN NIEUWE HOTSPOT
In James wonen, leven en ontmoeten singles, stellen en young urban professionals elkaar in een omgeving die volop in ontwikkeling is. Het kantoorpand wordt totaal getransformeerd: overal nieuwe hardhouten kozijnen en puien, nieuwe gevels met hout en wit stucwerk, grote balkons, nieuw ingericht buitenterrein etc. Ook binnen wordt alles vernieuwd. De appartementen hebben moderne keukens met hoogwaardige inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een separaat toilet, een inpandige ruimte voor de wasmachine en droger, een externe berging meestal op je eigen verdieping en parkeren doe je op eigen terrein. Je fiets stal je in de gezamenlijke fietsenberging.

De wijk transformeert de komende periode in een levendige woonbuurt met alle voorzieningen vlakbij. Inmiddels zijn een aantal kantoren al ontwikkeld naar woongebouwen en er volgen meer. Het stadscentrum van Nieuwegein en Fort Jutphaas zijn vlakbij. Maar ook het overdekte winkelcentrum City Plaza met tal van winkels en het busstation en sportvoorzieningen is op loopafstand. Met de tram of bus ben je binnen 20 minuten op Utrecht Centraal. De bushalte ligt pal tegenover James ! En met de auto ben je in een paar minuten op de A2, A12 of A27.

Francine Meerveld ken je misschien als binnenhuisarchitect van Binnenstebuiten. Zij heeft meegedacht in het ontwerp van de indelingen en afwerkingsmogelijkheden. Alle appartementen hebben dan ook gemeen dat ze slim ontworpen zijn en in basis al luxe en compleet. Maar uiteraard ben jij degene die jouw nieuwe thuis jouw eigen persoonlijkheid laat ademen.
Lees meer

Omgeving

JAMES MAAKT WONEN TOT EEN BELEVENISJames is meer dan alleen een plek om te wonen. Hier leef én beleef je en ontmoet je elkaar. Samen genieten van de goede dingen in het leven; in James kan het en vind je precies wat je verwacht van een moderne woonplek: een luxe appartement met alle voorzieningen vlakbij Utrecht. Een groen buitenterrein, makkelijk parkeren en een gezamenlijke lounge waar altijd wat te doen is. Of wat te denken van het dakterras waar je heerlijk kunt relaxen, borrelen en kunt genieten van de ondergaande zon met uitzicht op de Utrechtse Dom. James heeft het allemaal!De wijk transformeert de komende periode in een levendige woonbuurt met alle voorzieningen vlakbij. Inmiddels zijn een aantal kantoren al ontwikkeld naar woongebouwen en er volgen meer. Het stadscentrum van Nieuwegein en Fort Jutphaas zijn vlakbij. Maar ook het overdekte winkelcentrum City Plaza met tal van winkels en het busstation en sportvoorzieningen is op loopafstand. Met de tram of bus ben je binnen 20 minuten op Utrecht Centraal. De bushalte ligt pal tegenover James ! En met de auto ben je in een paar minuten op de A2, A12 of A27.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 47-82 m²
Inhoud 139-271 m³
Datums
Start bouw maandag 1 april 2019
Start oplevering zaterdag 1 februari 2020
Lees meer

Video