De 9 van Rhijnhuizen Project is gerealiseerd.

Wattbaan, 3439 ML, Nieuwegein

van € 285.000,- tot € 449.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

De 9 van Rhijnhuizen, ruim wonen bij het Fort Jutphaas!

De 9 van Rhijnhuizen is een uniek woonproject nabij Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen in de nieuw te worden woonwijk Rijnhuizen. De huidige kantoorvilla’s worden getransformeerd naar 9 bijzondere herenhuizen. U kunt kiezen voor een tweelaagse woning met een oppervlakte van tenminste 129 m² of een drielaagse woning vanaf 184 m² woonoppervlakte.

Door de bijzondere plattegrond van de woningen, de zeshoekige vorm en de grote raampartijen heeft u veel lichtinval. De woningen zijn geheel naar eigen wens in te delen.

In de klassieke indeling is de grote woonkamer voorzien van een luxe open keuken. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een hoogwaardig afgewerkte badkamer en separaat toilet. Kiest u voor een woning met extra verdieping? Dan kunt u deze naar eigen wens invullen.

Naast de klassieke indeling van de drielaagse woning is er tevens de mogelijkheid op de begane grond een kantoor te vestigen. De woonkamer wordt op de eerste verdieping gesitueerd en de drie slaapkamers op de tweede verdieping. Net zoals u het wilt!

Neem voor meer informatie contact op met de nieuwbouwafdeling van De Keizer makelaarsgroep via telefoonnummer 030-6008240.
Lees meer

Omgeving

De 9 van Rhijnhuizen zijn gelegen in Rijnhuizen. Een gebied dat op dit moment ontwikkeld wordt naar een mooie wijk waar het fijn wonen en werken is en waar prima gerecreëerd kan worden. De wijk Rijnhuizen heeft veel potentie gezien de aanwezigheid van het Merwedekanaal en de cultuurhistorische parels: Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen. Ook is er al veel groen en water in het gebied. Dit groen zal met een Oeverpark en een Watertuin toenemen. Daarnaast komt er een extra brugverbinding over het Merwedekanaal met Nieuwegein City Centre en een snelle openbaar vervoerverbinding met Utrecht CS. Het doel is 1.500 woningen in verschillende woonsegmenten toe te voegen in Rhijnhuizen. In 2014 stelde de gemeente hiervoor de gebiedsvisie Mooi Rijnhuizen vast.Nieuwegein grenst met de noordkant direct aan de stad Utrecht, telt ca. 61.000 inwoners en kent z’n eigen dynamiek. Je woont hier in een moderne stad met een indrukwekkend voorzieningenniveau. Nieuwegeiners zijn zeer te spreken over hun woonplaats, met name het winkelaanbod, de vele sportfaciliteiten, openbaar vervoer en gezondheidszorg. In de 9 van Rhijnhuizen woont u in de rust van een een hofje met de A2 en A12 of slechts 5 autominuten afstand. In het recent vernieuwde stadshart van Nieuwegein is het goed verpozen. Je kunt hier heerlijk shoppen, een terrasje pakken of gewoon heerlijk flaneren over de sfeervolle stadsboulevard. Centraal in het stadshart ligt City Plaza met onder meer The Sting, Hema, Coolcat, Mediamarkt, Mc Gregor, Albert Heijn en Jumbo. Cultuurliefhebber? Het moderne theater en kunstencentrum bieden grote producties van imposant niveau. Het nieuwe stadshart is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud, waar het prettig toeven is.Genieten in hartje Utrecht Als je houdt van grootstedelijk vermaak en funshoppen is het sfeervolle hart van Utrecht is vlakbij. Ideaal om even een terrasje te pakken. Hier vind je een bruisend stadshart met talloze cafe’s, restaurants, uitgaansgelegenheden en culturele hotspots met voor ieder wat wils.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 129-198 m²
Perceeloppervlakte 151-296 m²
Inhoud 387-635 m³
Datums
Start bouw vrijdag 1 juni 2018
Start oplevering donderdag 1 november 2018
Lees meer