De Kiem van Houten Fase 1C | Huurwoningen Verhuurd

3994 NC, Houten

van € 1.013,- tot € 1.221,- /mnd

Algemeen

IN VERHUUR | Inschrijven is mogelijk!

Het is zover! De verhuur van de 18 huurwoningen in De Kiem van Houten is gestart. Heb je interesse in één van deze huurwoningen? Neem dan contact op met één van de projectmakelaars om de verhuurdocumentatie te ontvangen. Daarin tref je meer informatie over de woningen, de toewijzingscriteria en welke documenten je dient aan te leveren.

De genoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten voor beheer en onderhoud van het nul-op-de-meter systeem. Bij de nul-op-de-meter is een bundel voor het elektraverbruik a 2.700 kWh voor de woningen opgenomen. Wordt de bundel overschreden, dan betaal je alleen de extra afgenomen energie. Gebruik je minder dan de energiebundel, dan krijg je aan het einde van het jaar mogellijk geld terug van je energieleverancier.

---

WONEN IN DE KIEM VAN HOUTEN
De Kiem van Houten ligt in het zuidoosten van Houten, in de wijk De Grassen Noord. De planlocatie ligt ideaal tussen Castellum aan de westzijde en de recreatieplassen Rietplas en Oosterlaakplas aan de noordoost- en oostzijde. Hier wonen is bijna vakantie. Zodra je thuiskomt voel je rust en ervaar je de comfortabele binnen én buitenruimte. Je beleeft de gemakken van Castellum en de luxe van de waterrijke en groene natuur op steenworp afstand. Een stukje rijkdom, een plek om van te houden. Je komt echt thuis in De Kiem van Houten.

Zeg je ‘Houten’, dan zeg je ‘veelzijdig, gezellig, groen, water, ruimte, rust en centraal’ maar ook ‘dorpse rumoer’. Waar je de gezellige oude dorpskern opzoekt met leuke terrasjes en winkeltjes aan het kerkplein en waar je de luxe hebt van nóg twee winkelcentra – Castellum en Het Rond – met een hoog voorzieningenniveau. Van supermarkten tot bekende winkelketens, de donderdagse weekmarkt, een theater en een bioscoop.. Noem maar op, alles is er. Ook voor kinderopvang,
basis- en voortgezet onderwijs, (medische) zorg, sport en vrijetijdsbesteding kun je er meer dan goed terecht. Het liefst op je fiets natuurlijk, in het meermaals tot beste fietsstad uitgeroepen Houten. Op een paar minuutjes fietsen van huis ligt Castellum, Houten’s jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Voor je dagelijkse boodschappen loop of iets je even gauw. En vergeet je wat? Dan ben je zo weer terug. Wie met het openbaar vervoer op stap of naar het werk gaat valt met z’n neus in de boter want Castellum huisvest – net als winkelcentrum Het Rond - een NS-station én een groot fietstransferium. Op z’n Houtens!

WONINGAANBOD
Wil je wonen aan het Overdamspad – dat winkelcentrum Castellum, de Rietplas en de wijk Overdam verbindt – of kies je voor de groene buitenruimte aan de zuidkant? Aan jou de keuze. De rijwoningen hebben de aantrekkelijke karakteristieke jaren ‘30 architectuur. De okerkleurige gevelsteen combineert mooi met zwarte gevelplintstenen, antracietkleurige keramische dakpannen, witte kozijnen en grijze voordeuren. Opvallend is het fraaie horizontale lijnenspel in het gevelmetselwerk, de doorlopende royaal ogende entreeoverkappingen en de donkere gevelplint. De hoekwoningen markeren het einde van de rij met een gemetselde topgevel en een charmant Frans balkon op de eerste verdieping. Groene hagen – aan de voorzijde onderbroken door korte lage muren bij de toegangspaden – maken het straatbeeld helemaal af. De woningen worden voorzien van pv-panelen. De achtertuinen, waarin ook de houten buitenbergingen staan, zijn via een achterpad bereikbaar.

COMPLETE WONING
Wanneer je een nieuwe huurwoning betrekt, wil je zelf alles naar je eigen smaak inrichten. Wij proberen ervoor te zorgen dat de basis goed is en dat je nieuwe huis snel als thuis zal voelen. Daarom plaatsen wij een complete keuken en badkamer. En dat is pas één van de voordelen van een nieuwe huurwoning!

Wij plaatsen een kwaliteitskeuken inclusief inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en magnetron. En de woning is geheel voorzien van een complete badkamer. Deze is standaard voorzien van (inloop)douche en closet. Je kunt je woning meteen naar je eigen smaak (laten) inrichten. Wij zorgen voor de basisvoorzieningen om het je makkelijk te maken. Zo is er standaard vloerverwarming aangebracht, zijn de wanden in de woning op de begane grond en 1ste verdieping behang-/schilder klaar afgewerkt. In de tuin wordt het terras aangelegd en een prefab berging geplaatst. Hoe makkelijk wil je het hebben?

INTERESSE
Wil je meer informatie over deze huurwoningen of heb je interesse? Neem dan contact op met één van de projectmakelaars bij vragen of om je aan te melden als geïnteresseerde.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 89-112 m²
Perceeloppervlakte 97-125 m²
Inhoud 267-336 m³
Datums
Start bouw vrijdag 1 november 2019
Start oplevering maandag 14 december 2020
Lees meer