Hoef en Haag | Het Lint fase 3 Verkocht

4125 RG, Hoef En Haag

van € 322.900,- tot € 740.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

PROJECT VERKOCHT!

Het Lint Fase 3 in Hoef en Haag is inmiddels verkocht. Je interesse kenbaar maken ivoor de volgende fases s mogelijk middels jouw persoonlijke 'Mijn Eigen Huis Account', welke is aan te maken op de projectwebsite (hoefenhaag.nl).

---

WONEN IN HET LINT
Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met veel water om je heen van plas Everstein en de Meander. Wonen in het Lint betekent een afwisseling van woon- en architectuurstijlen in een dorps karakter met een ruime keuze aan verschillende woningtypes en groottes. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat veel woningen de gelegenheid bieden voor parkeren op eigen terrein. Dorps wonen maar dan met alle mogelijkheden van nieuwbouw.

Het Lint fase 3 bestaat uit 49 woningen onderverdeeld in 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Fase 3 is onderdeel van Het Dorpslint en noemen we liefkozend, Het Buurtje. Een buurt waar iedereen elkaar van gezicht kent, met alle ruimte om je eigen leven te leiden.

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis voor een goede prijs in deze groene, historische omgeving aan de Lek.

Hoef en Haag zal straks bestaan uit 3 wijken: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. In Het Dorpshart vindt je straks de voorzieningen, zoals de supermarkt en medische voorzieningen. Tot slot tref je ook horeca en de basisschool in Het Dorpshart. Dit wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het bruisende centrum van het dorp.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 96-177 m²
Perceeloppervlakte 107-530 m²
Inhoud 383-743 m³
Datums
Start bouw vrijdag 1 oktober 2021
Start oplevering zaterdag 1 april 2023
Lees meer