Block030

3543 HR, Utrecht

Algemeen

BLOCK030 Utrecht is een nieuw woongebouw in Utrecht Leidsche Rijn, in directe nabijheid van het station Utrecht Terwijde en het winkelcentrum Terwijde.

Er komen totaal 35 middensegment driekamer huurappartementen met oppervlaktes van circa 70 m2. De huurprijzen bedragen circa € 900,- per maand exclusief parkeren en servicekosten.

Alle woningen hebben een private berging in het gebouw zodat je daar je fietsen kunt plaatsen. Voor je auto krijg je
de beschikking over een eigen huur parkeerplaats. De mooie woningen hebben een zeer royale buitenruimte van maar liefst minimaal 15 m2 tot zelfs 30 m2. Ook het interieur wordt fraai opgeleverd met een mooie badkamer en compleet uitgevoerde moderne keuken. Je woont in het verlengde van de stad Utrecht met de trein en bus letterlijk voor de deur. In 6 minuten sta je vanaf Utrecht Terwijde met de trein op Centraal Station Utrecht. En met mooi weer fiets je in ca. 15 minuten naar het centrum van Utrecht!

‘Leidsche Rijn centrum’ (op nog geen 5 minuten fietsafstand) vormt de schakel met de binnenstad en is binnenkort volledig afgerond. Hier komen veel extra voorzieningen met o.a. grote mode ketens, leuke winkels, een hippe Foodmarkt, pick-up-points en gezellige pleinen. Met terrasjes, koffietentjes en restaurants een aanrader om even neer te strijken na een drukke werkdag! De grote bioscoop CineMec, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen liggen eveneens om de hoek. En met het winkelcentrum Terwijde, direct aan de andere kant van het spoor, ben je helemaal compleet, want hier bevinden zich o.a. een warme bakker, slager, bloemist, een aantal grote supermarkten, speciaalzaken en een grote fietsenwinkel.

BLOCK030 in Utrecht ligt nabij de Haarrijnse Plas en het grote Maxima Park. Zowel met de trein als met de auto zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht stad uitstekend bereikbaar.

De inschrijving voor BLOCK030 Utrecht is nog niet geopend. Naar verwachting kan je je rond mei/juni 2018 definitief inschrijven voor dit project.

Ben je geïnteresseerd om te huren in BLOCK030 Utrecht? Maak dan via de button "interesse" je interesse kenbaar.
We houden je dan per email op de hoogte over de startdatum van de inschrijving en de algehele verhuurprocedure!

Planning:
Start bouw April 2018
Start verhuur mei/juni 2018
Geschatte oplevering november / december 2018
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 68 m²
Inhoud 204 m³
Datums
Start bouw zondag 1 april 2018
Start oplevering zaterdag 1 december 2018
Lees meer