Bloesemhof Project is gerealiseerd.

3552 GC, Utrecht

van € 310.000,- tot € 450.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

In het Fruitkwartier van de opkomende wijk Ondiep, op zo'n 10 minuten fietsafstand van de Utrechtse binnenstad en op steenworp afstand van de levendige winkelstraat Amsterdamsestraatweg, worden aan de Laan van Chartoise 30 ruime eengezinswoningen en 4 royale herenhuizen gerealiseerd. De woningen zijn allen compleet en luxe afgewerkt en bieden veel comfort en ruimte. De prachtige Rietendakschool bevindt zich in de directe omgeving, net als vele andere voorzieningen.

De onder prachtige architectuur gebouwde rij- en hoekwoningen en herenhuizen van Bloesemhof bieden u veel mogelijkheden. Er zijn twee typen drielaagse woningen, waarvan een met plat dak "Appelbloesem" (en mogelijkheden tot opbouw van een derde verdieping). Het andere woningtype "Perenbloesem" heeft een zadeldak. Beide woningtypes bieden naast een ruime woonkamer en keuken, standaard drie slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder met indelingsmogelijkheden. Deze herenhuizen zijn zeer ruim te noemen en hebben vier volwaardige woonlagen doordat ze zijn voorzien van een plat dak. Ze zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers. De mogelijkheden zijn oneindig; zo kunt u in deze royale woningen een eetkamer en leefkeuken realiseren op de begane grond en de woonkamer op de 1e etage. Of u maakt er een woon-werk woning van met werkruimte op de begane grond en woonkamer en keuken op de eerste verdieping. Alles is mogelijk!

Ruimte

In Bloesemhof kunt u terecht voor een woning die naadloos aansluit op uw persoonlijke woonwensen.

Ligging

De ligging van Bloesemhof is goed; op slechts 10 fietsminuten afstand van de gezellige Utrechtse binnenstad met veel voorzieningen in de directe omgeving.

Energiezuinig

Duurzaamheid en milieu staan bij Bloesemhof hoog in het vaandel. De keuze voor een energiezuinige woning is niet alleen goed voor het milieu, maar het betekent ook lage maandelijkse energielasten! Luxe afwerking. Alle woningen worden tot in de finesses afgewerkt naar uw eigen smaak met hoogwaardige materialen.

Veel keuzemogelijkheden

De woningen zijn standaard al zeer compleet, maar indien u dat wenst kunt u kiezen uit diverse kopersopties.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 114-172 m²
Perceeloppervlakte 91-117 m²
Inhoud 342-552 m³
Datums
Start bouw woensdag 1 februari 2017
Start oplevering vrijdag 1 december 2017
Lees meer