Ons Nieuwe Thuis

3439 MN, Nieuwegein

Algemeen

BINNENKORT IN VERKOOP!

In Rijnhuizen Nieuwegein staat iets bijzonders te gebeuren. Bedrijfspanden veranderen in mooie appartementengebouwen en er komt nieuwbouw. Daarmee transformeert de voormalige bedrijfslocatie in Nieuwegein tot een gezellige woonbuurt met veel groen en ontmoetingsplekken.

Deze locatie heeft alles in zich om mooi en prettig te wonen. Zeker op de plek waar Ons Nieuwe Thuis wordt ontwikkeld: in een park met grote, oude bomen, wandelpaden, slootjes en een flinke boomgaard aan het Merwedekanaal. Vlak naast Fort Jutphaas en rijksmonument Landgoed Rijnhuizen.

Bent u die stoere pionier die op zoek is naar een mooi en betaalbaar koopappartement in de omgeving van Utrecht? Maak kennis met Ons Nieuwe Thuis en neem contact op met de makelaar. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Het woningaanbod van Ons Nieuwe Thuis
Ons Nieuwe Thuis komt aan de Edisonbaan in Nieuwegein. We transformeren 9 kantoorgebouwen tot ongeveer 270 koop- en vrije sector huurappartementen. Dat doen we op zo’n manier dat u straks niet ziet dat hier ooit gewerkt werd. Er komen balkons, we creëren comfort, zorgen voor duurzame installaties en we werken de appartementen af met keuken en mooi sanitair. Ook voegen we extra’s toe, waardoor u meer dan alleen stenen koopt. Zo komt er een binnenterrein met een speelveld en uitgebreide parkeervoorziening. De boomgaard mag u straks tot uw ‘achtertuin’ rekenen.

Een plek met historie voor stoere pioniers
Park Rijnhuizen heeft een rijke cultuurhistorie. Die koesteren en benutten we. Fort Jutphaas en Landgoed Rijnhuizen - met de mooie kasteellaan en grienden - liggen naast Rijnhuizen. De boomgaard van het landgoed ligt direct achter Ons Nieuwe Thuis. Voor dit groene pareltje hebben we ontzettend leuke plannen. Denk hierbij aan een kas met een pantry, een klus-schuur, een moestuin en wat picknicktafels. Gewoon een fijne plek om buiten, bezig en samen te zijn. In de natuur én dichtbij de stad.

Ons Nieuwe Thuis biedt ruimte voor iedereen
Het aanbod van Ons Nieuwe Thuis varieert van kleine tot grote topappartementen. Daardoor kunnen zowel singles als jonge en oudere stellen hier hun droomappartement vinden. Ook met kinderen kunt u superfijn wonen in een appartement in Ons Nieuwe Thuis. Er is zo veel ruimte om buiten spelen. Voor de deur op het veldje en in de boomgaard natuurlijk. Schrijf u in voor Ons Nieuwe Thuis, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.
Lees meer

Omgeving

Rijnhuizen, verrassend gunstige woonlocatieRijnhuizen ligt gunstig ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen. U woont hier in het hart van Nederland, precies tussen de A2, A12 en de A27. Vanaf Ons Nieuwe Thuis rijdt u over de uitvalswegen zo de snelweg op. Via de nieuwe fietsroute fietst u over de brug in een paar minuten naar winkelcentrum Cityplaza met een uitgebreid winkelaanbod, koffiezaakjes, theater De Kom op het Stadsplein en leuke restaurants.Sporten, zorg en vrije tijdOok de zorgvoorzieningen in de buurt zijn goed. Het Ziekenhuis vindt u naast Cityplaza en in Jutphaas zit een huisartsenpraktijk. Hier zijn alle soorten zorgverleners aan gekoppeld. Gewoon prettig om in de buurt te hebben. Op sportgebied kunt u hier trouwens uw hart ophalen. Op enkele minuten fietsafstand treft u 3 sportscholen en Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Voor de watersportliefhebber is Down Under een heel toffe plek waar watersport, recreatie en horeca samenkomen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 55-116 m²
Inhoud 165-348 m³
Lees meer