Lingedonk Project is gerealiseerd.

4191 LE, Geldermalsen

van € 339.500,- tot € 554.500,- v.o.n.

Project website

Algemeen

LAATSTE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR | BOUW GESTART

De verkoop van de eerste 17 woningen van het project Lingedonk is gestart. Deze 17 woningen bestaan uit 3 vrijstaande en 14 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende types, gelegen aan de centrale ring en in een hofje. De woningen variëren in oppervlak van ca. 150 tot ca. 172 m² GBO met kavels die uiteenlopen van ca. 280 tot ca. 685 m².

Lingedonk, 45 nieuwbouw woningen in Geldermalsen

In het project Lingedonk kunt u straks fantastisch ruimtelijk en groen wonen op een zeer mooi gelegen locatie nabij De Linge en het station in Geldermalsen. Alle woningen zijn ruim opgezet en hebben een grote tuin waardoor ze garant staan voor veel woonplezier. In Lingedonk komen 45 koopwoningen, uitgevoerd in zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap modellen in verschillende prijsklassen. Het plan is stedenbouwkundig uitgewerkt in een terpmodel met centraal een verhoogde ‘donk’. Vanuit hier ontspringen verschillende ruime hofjes.

In Lingedonk worden 9 vrijstaande en 36 twee-onder-een-kap woningen te koop aangeboden. Deze woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 300 tot ruim 600m². Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen. Hierdoor heeft het plan een zeer ruimtelijke opzet.

Door verschillende gevelstenen heeft elk hofje zijn eigen karakter. Het gehele gebied is autoluw en alleen gericht op bestemmingsverkeer, met veel groen en waterpartijen. Ook hebben alle koopwoningen een parkeerplek op eigen erf. De architectuur van de woningen kent een klassieke uitstraling waar duurzame materialen worden toegepast. Het plan ligt tegen de dorpskern waar vele voorzieningen zijn en toch krijg je het gevoel om in een buitengebied te wonen.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen.
Lees meer

Omgeving

Lingedonk ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied, waarin ook twee grote waterpartijen liggen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 150-172 m²
Perceeloppervlakte 280-687 m²
Inhoud 565-640 m³
Datums
Start bouw zondag 1 januari 2017
Start oplevering maandag 1 januari 2018
Lees meer