Green Ville

3541, Utrecht

Algemeen

BEGIN 2018 IN VERKOOP!

In Green Ville vind je circa 95 appartementen en 30 woningen. Centraal staat het duurzame en energiezuinige karakter van Green Ville, net zoals het groen en de zonnige ligging. Green Ville is een nieuwe, groene, stedelijke woonvorm, een woonblok geopend naar het Plantsoen van Boedapest en het lager gelegen Hof van Monaco. Door de oriëntatie van de binnentuinen op de openbare ruimte, de balkons en oplopende dakterrassen, ontstaat een getrapt landschap. Het getrapte landschap laat groen op verschillende hoogtes zien. Het is rijk aan beplanting en bomen en trekt vlinders en vogels. Water wordt opgevangen en slim benut in dit getrapte landschap.

Green Ville is ontworpen door een drietal architecten. Hierdoor vind je prachtig nuances en diversiteit in de uitstraling van de woningen. Maar door de elegante architectuur van Green Ville is er toch een prachtige eenheid te vinden. In een mooie mix van room- en zandkleurige, grijze en witte bakstenen, krijgt Green Ville een frisse en elegante uitstraling.

Er is enorm veel variatie in zowel de uitstraling en indeling van de appartementen als de woningen. Zo variëren de woonoppervlaktes van 40m2 tot circa 200 m2 bij de appartementen. De woningen zijn er tussen 80 m2 tot circa 175 m2.

Bij Green Ville worden voornamelijk duurzame materialen gebruikt. Met een EPC van -0,3 zijn de appartementen en woningen van Green Ville heel energiezuinig. Door verschillende oplossingen, zoals zonnepanelen die zowel op het dak als in de gevel worden verwerkt en een goede isolatie, wordt er veel energie bespaard. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar brengt uiteraard ook voor jou lagere energiekosten met zich mee!

In een parkeergarage onder het gebouw worden voldoende parkeerplekken gerealiseerd waardoor er geparkeerd kan worden in een overdekt privéterrein. Naar gelang de grootte van een appartement/woning wordt deze met 1 of 2 parkeerplaatsen verkocht.

Waar je je ook bevindt, in Green Ville staat groen centraal. Dit vind je terug in de daktuinen, de groene binnenhoven, de groene balkons en de Stadstuin. In alle jaargetijden sluiten de weelderige kleuren van de bomen, de planten en de grassen natuurlijk aan bij de heldere en lichte uitstraling van Green Ville.
Lees meer

Omgeving

Op nog geen 15 minuten fietsen van Utrecht Centrum vind je de wijk Leidsche Rijn. De afgelopen jaren is er in deze buurt hard gewerkt om van deze plek een bruisend tweede centrum van Utrecht te maken. In Leidsche Rijn woon je dichtbij het gezellige centrum van Utrecht, maar vind je toch meer ruimte en groen om je heen. Leidsche Rijn staat vaak bekend om een grote nieuwbouwwijk die in aanbouw is, maar inmiddels wonen er al vele gezinnen, stellen en starters met veel plezier in deze bijzondere wijk.In de wijk is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en de natuur. Niet voor niets vind je vele bijzondere woningen en parken in de buurt.Green Ville ligt in het centrum van Leidsche Rijn. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van Utrecht Centrum. In nog geen 15 minuten fietsen sta je al op De Neude. Met de trein ben je er zelfs binnen enkele minuten. Ook met de auto is Leidsche Rijn heel goed te bereiken. Door de centrale ligging en de nabij gelegen snelwegen A2 en A12 ben je binnen drie kwartier in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.In het centrum van Leidsche Rijn is genoeg te doen. Zo zijn er diverse restaurants in de buurt en op loopafstand vind je de Cinemec bioscoop. In 2018 openen de foodmarket en het winkelcentrum hun deuren. Daarnaast zijn er genoeg sportgelegenheden. In de buurt vind je Fit For Free, de Sportcampus of Sportpark Paperclip.In de buurt:– Cinemec bioscoop– Monumentale boerderij Hofstede ter Weide– De Stadstuin– Treinstation– Sportpark Paperclip– Foodmarkt (opent in 2018)– Winkelcentrum (opent in 2018)
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 40-200 m²
Inhoud 120-600 m³
Lees meer