Defensie-eiland ZUID. F1A

3442 AL, Woerden

van € 415.000,- tot € 1.125.000,-

Algemeen

Na de plandelen Noord en Midden van Defensie-eiland, is Zuid hét slotstuk. En niet zo maar één: een bijzonder slotstuk met veel diversiteit in woningen. Zuid bestaat uit 7 woningblokken, ontworpen door verschillende architectenbureaus. Elk woningtype heeft een unieke uitstraling, een andere sfeer… een eigen identiteit!
 
De eerste fase van ZUID. bestaat uit vier identiteiten: Krachtig, Robuust, Eigenwijs & Vastberaden. Eengezinswoningen, appartementen, penthouses, boothuizen, herenhuizen, kadewoningen... Met 33 woningen in de eerste fase variërend in uitstraling, karakter en prijs gaan deze ieder op een eigen manier aanspreken. Maar welke woning past het beste bij jou?
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 83-226 m²
Perceeloppervlakte 81-172 m²
Inhoud 208-565 m³
Datums
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019
Lees meer

Objecttypen

Defensie-eiland ZUID. F1A EIGENWIJS.

van € 460.000,- tot € 699.000,-
Van een klein appartement verhuizen naar een eengezinswoning mét tuin, vlakbij de stad is een droom van veel jonge stellen. En vergeet niet de grote leefkeuken, uitzicht op het water en dan ook nog het liefst een nieuwbouwwijk waar al mensen met kinderen wonen. Zelf kun je niet wachten op zo'n eigenwijze kleine...

EIGENWIJS CONCREET
Aan de waterkant op ZUID. komen door Groosman Architecten ontworpen kadewoningen. Groosman heeft ook Midden ontworpen, waardoor de stijl perfect aansluit op ZUID. Opvallen doen deze Kadewoningen zeker. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben hierdoor een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd. En met zijn unieke plattegrond, steel jij zeker de show.

De kadewoningen zijn er in twee verschillende types met een oppervlakte variërend tussen circa 123 tot 188 m². De woonkamer bij het water of liever een enorme leefkeuken? In deze keuze ben je helemaal vrij. 's Ochtends schuif je de gordijnen open en kijk je vanuit je bed direct op het water. Als dat niet lekker wakker worden is? Extra fijn zijn die twee slaapverdiepingen met twee badkamers. Genoeg plek dus voor die eigenwijze kleintjes...

EIGENWIJS wonen is mogelijk vanaf € 460.000 v.o.n.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-188 m²
Perceeloppervlakte 87-180 m²
Aantal woningen 5 (van 6)
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019

Defensie-eiland ZUID. F1A KRACHTIG.

van € 415.000,- tot € 1.125.000,-
Kinderen de deur uit…en van de kleinkinderen alleen nog de lusten, dat klinkt als een mooi moment om uit het leven te halen wat er nog in zit. Een gelijkvloerse woning om de hoek van de stad, maar dichtbij een recreatiegebied om te fietsen en wandelen is een grote wens. En die kleinkinderen moeten kunnen komen logeren.

KRACHTIG CONCREET
Op de kop van ZUID. komt het meest krachtige gebouw van Defensie-eiland ontworpen door Groosman Architecten, de gelijknamige architect van Midden. Hier heb je straks de keuze uit 14 appartementen, verdeeld over drie verschillende hoogtes. Met haar grid in het metselwerk ontstaat er een reliëf in de gevel, waardoor de strakke lijnen goed zichtbaar zijn. De gevel aan de waterzijde wordt als het ware omzoomd door een metalen constructie waardoor de buitenruimtes overdekt zijn.

Er zijn twee- tot en met vijf-kamer appartementen beschikbaar met een woonoppervlakte variërend van circa 67 tot 226 m². Kies bij KRACHTIG. voor een dakterras, tuin (bij appartementen op begane grond), balkon of serre; ieder appartement heeft haar eigen unieke buitenruimte mét uitzicht op het water. Alle appartementen beschikken over een ruime berging op de begane grond en een parkeerplaats in de parkeerkelder, die overigens rechtstreeks met de lift bereikbaar is. Extra stukje luxe bij de drie grootste appartementen: je stapt zo uit de lift in je eigen woning!

KRACHTIG wonen is mogelijk vanaf  € 340.000 v.o.n.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 83-226 m²
Aantal woningen 8 (van 14)
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019

Defensie-eiland ZUID. F1A ROBUUST.

van € 450.000,- tot € 755.000,-
Een gezin met twee kinderen, een grote vriendenkring en een goede baan. De kinderen gaan bijna naar de middelbare school, dus het idee om ooit weer de reuring van de stad op te zoeken is weer terug. Een woning met een goede werkplek in of aan huis, om zo dicht bij het gezin te zijn, maar eventueel ook klanten te ontvangen.

ROBUUST CONCREET
Als je ZUID. op komt rijden zie je gelijk aan je linkerhand een strakke straat met robuuste loodswoningen. Deze zijn ontworpen door Groosman Architecten, de gelijknamige architect van Midden. In deze eerste verkoopfase van ZUID. heb je keuze uit zes lichte eengezinswoningen, verdeeld over drie types. Het grove metselwerk met kaders in donker staal en de robuuste huisnummers naast de voordeuren refereren naar industriële loodsen.

Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 123 tot 213 m². Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot werk-/praktijkruimte aan huis. Het allerfijnste aan woningtype ROBUUST. is de ruime tuin met berging gelegen op het zuidoosten en een parkeerplaats in de parkeerkelder beschikbaar.

ROBUUST wonen is mogelijk vanaf € 450.000 v.o.n.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-213 m²
Perceeloppervlakte 87-175 m²
Aantal woningen 6
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019

Defensie-eiland ZUID. F1A VASTBERADEN.

van € 497.500,- tot € 900.000,-
Zelf drie kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en samen een gezin van zes personen. Nou ja, om de week dan! Een drukte van jewelste, maar door de vlinders in je buik één groot genot. Een traditionele woning past niet bij dit nieuwe gezin; ruimte, vrijheid, creativiteit is belangrijk, maar een industriële look net zo!

Watervilla's
Op het zuidelijkste deel van het eiland komen straks zeven zogenaamde 'bootwoningen'. Deze zijn ontworpen door ZECC  Architecten. Twee van deze bootwoningen zijn zeer uitgesproken en uniek te noemen en hebben een woonoppervlak van maar liefst circa 182 en 240 m2. De fraaie raampartij aan het water zorgt voor een fraai uitzicht en de (optionele) vides geven de interieurs een zeer speels effect. Een eigen boot bij jouw huis? Geen probleem, deze leg je gemakkelijk aan je eigen terras aan het water gelegen op het zuiden.

Fraaie eengezinswoningen
De gevels bestaan uit een vastberaden combinatie van de materialen zink(look) en hout. Dit zorgt voor een fraai, bijna Scandinavisch, design. Ook bij de vijf eengezinswoningen binnen deze identiteit wordt dit design doorgezet. Met een woonoppervlak van maar liefst circa 138 m2 is er ruimte voor drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Zet in de woonkamer de openslaande tuindeuren open en je haalt zo het zonnetje in huis.

Woon VASTBERADEN vanaf € 497.500 v.o.n.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 138-182 m²
Perceeloppervlakte 77-111 m²
Aantal woningen 5 (van 7)
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019