Vestibule

3541 BC, Utrecht

van € 384.500,- tot € 982.500,- v.o.n.

Project website

Algemeen

BOUW GESTART!

Nog één 4-kamer hoekappartementen twee royale penthouses beschikbaar! Inschrijven voor dit project is mogelijk via de projectwebsite (vestibule-utrecht.nl). Daar tref je ook alle verkoopdocumentatie en de actuele beschikbaarheid van Vestibule aan. Neem bij vragen gerust contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

---

Vestibule is een ideaal vertrekpunt om van alles te ondernemen. Het nieuwbouwproject heeft een centrale ligging, tegen het winkelcentrum Leidsche Rijn aan, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen.

De hoogstaande kwaliteit en comfort waar Vestibule voor staat, vertaalt zich ook in het aanbod van verschillende type woningen. In Vestibule komt een mix van stadswoningen, appartementen en penthouses in verschillende groottes.
De woningen in Vestibule zijn hoogwaardig afgewerkt inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk, houten binnenkozijnen met stompe binnendeuren, eigen berging en één of twee eigen parkeerplaats(en).
Lees meer

Omgeving

In Vestibule ervaar je de dynamiek van een stedelijke woonomgeving zonder er middenin te wonen. Het gloednieuwe Leidsche Rijn Centrum opende in 2018 haar deuren. Met meer dan 130 winkels is het gemak groot. Alle branches vind je er. Van mode en verzorging tot en met vrije tijd en eten en drinken. Haal je boodschappen en vers gemaakt eten in één van de grootste foodmarkets van Nederland, ga eten in één van de vele restaurants, geniet van gezellige cafés en hippe koffietentjes. Liever een relaxt een avondje film kijken? Op enkele minuten lopen van Vestibule bevindt zich de Cinemec.De omgeving van Vestibule biedt veel aanleiding om sportief bezig te zijn. In de buurt vind je Fit For Free, de Sportcampus en Sportpark Paperclip en is er een heus skydive centrum en klimhal centrum op fietsafstand. Zoek je liever de natuur op? Op loopafstand van Vestibule bevinden zich maar liefst zes parken: Plantsoen van Boedapest, Park Leeuwesteyn, Park Grauwaart, Amaliapark, Park Hoge Weide en Willem Alexanderpark. Het Maximapark, ter grootte van de Utrechtse binnenstad, en het natuurgebied Haarzuilens liggen op fietsafstand.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 91-167 m²
Inhoud 279-501 m³
Datums
Start bouw dinsdag 1 december 2020
Start oplevering donderdag 1 december 2022
Lees meer

Video

Objecttypen

Penthouse

van € 907.500,- tot € 982.500,- v.o.n.
BOUW GESTART!

Nog enkele appartementen en twee penthouses beschikbaar! Inschrijven voor dit project is mogelijk via de projectwebsite (vestibule-utrecht.nl). Daar tref je ook alle verkoopdocumentatie en de actuele beschikbaarheid van Vestibule aan. Neem bij vragen gerust contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

---

De penthouses in Vestibule zijn gelegen op de bovenste verdieping en bieden een fantastisch uitzicht over Leidsche Rijn Centrum. Elk penthouse heeft een dakterras, waarbij de hoek penthouses een dakterras rondom hebben. Hier ervaar je de rust en groen van de natuur terwijl je toch erg centraal woont in het centrum van Leidsche Rijn. De penthouses hebben woonoppervlaktes van ca. 165 m². Alle penthouses zijn voorzien van 3 slaapkamers en een unieke en speelse indeling van de woonkamer en keuken. Per verdieping deel je de lift en het trappenhuis met in totaal 2 penthouses. Ideaal en rustig! Daarnaast zijn alle penthouses voorzien van een berging op de begane grond alsmede 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 165-166 m²
Aantal woningen 4
Start bouw dinsdag 1 december 2020
Start oplevering donderdag 1 december 2022