Dubbelzand Project is gerealiseerd.

3991 DJ, Houten

van € 449.000,- tot € 635.000,-

+1

Algemeen

PROJECT VERKOCHT

Wonen in misschien wel het meest geliefde stukje Houten! Wandelt u graag door het Oude Dorp, zoekt u de warmte van een bruin café op of zoekt u toch liever de rust in uw achtertuin? Kies dan voor 'Dubbelzand'!

In de sfeervolle oude kern van Houten worden 8 nieuwe woningen gebouwd bestaande uit drie types. Er komen twee royale twee-onder-een-kapwoningen en haaks hierop 6 comfortabele geschakelde levensloopbestendige woningen. Koopt u straks een woning van 112 tot 150 m² in de nabijheid van het sfeervolle dorpsplein met al zijn horecagelegenheden en winkels? Maak kennis met de deze woningen van het nieuwbouwproject 'Dubbelzand'.

Project 'Dubbelzand' is gesitueerd aan de Koningin Julianastraat en de Burg. Haefkensstraat, binnen de bestaande bebouwing. Via de Koningin Julianastraat loopt u richting Het Plein. De twee-onder-een-kapwoningen liggen aan deze straat. De bungalows hebben de entree gelegen aan de Burg. Haefkensstraat.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn ruim in opzet en indeling. In totaal hebben deze woningen 150 m² woonoppervlakte en zijn voorzien van een voor- en achtertuin. Tevens zijn deze woningen standaard voorzien van een garage én oprit. Standaard zijn deze woningen voorzien van 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping.
De levensloopbestendige woningen zijn ideaal als men graag een slaapkamer en badkamer op dezelfde verdieping wil hebben als de woonkamer. Bij deze woningen is dat standaard!
Voor de keuken, sanitair en tegelwerk zijn stelposten in de koopsom opgenomen.

Alle woningen hebben een kenmerkende architectuur. Het comfort is van hoog niveau, de bouw uiterst solide en energiezuinig. De sfeervolle woningen roepen herinneringen op aan de majestueuze villa’s uit de geschiedenis van het Oude Dorp. De historische details en herkenbare straataanzichten geven 'Dubbelzand' diezelfde allure van weleer. Als bewoner van deze unieke woningen plukt u letterlijk de vruchten van dit prachtige stukje Houten.

Dubbelzand; wonen op een stukje historie!
Lees meer

Omgeving

Vroeger woonde bijna iedereen op het dorp, maar sinds het Rijk Houten in 1966 aanwees als groeikern groeide de stad van 4.000 inwoners naar een gemeente met ruim 48.000 inwoners. In Het Oude Dorp proef je nog de sfeer van vroeger: een knus, compact en bruisend dorpscentrum. Het komt dan ook niet vaak voor dat er in het dorpshart nieuwbouw plaatsvindt, maar u heeft nu wel een kans om hier te wonen! Nabij het gezellige Plein wordt project 'Dubbelzand' gecreëerd. Naast de steden in de omgeving is Houten ook een heerlijke plek voor leuke weekendtripjes in de groene omgeving. Fiets eens langs de kastelen Heemstede, Wickenburgh en Schonauwen of pak de fiets en stippel een route uit over de dijken langs de Lek. Aan de rand van Houten kunt u een balletje slaan bij de golfvereniging. Bent u op zoek naar nog meer sportief vertier? In de directe omgeving vindt u een zwembad, tennisbaan en een sauna. Allemaal op 5 minuten fietsafstand.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 112-164 m²
Perceeloppervlakte 220-321 m²
Inhoud 336-492 m³
Datums
Start bouw zondag 1 april 2018
Start oplevering zaterdag 1 december 2018
Lees meer