De Uitkijk Project is gerealiseerd.

3541, Utrecht

van € 275.000,- tot € 320.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

Nieuwbouwplan De Uitkijk bestaat uit 36 woningen met een diepte van maar liefst 10 meter. Ook buiten ervaar je het gevoel van ruimte. Direct naast het plan komt een prachtig park mét een speeltuin. De woningen zijn volledig energieneutraal. Kortom: veel ruimte tegen lage energielasten. Binnen het plan De Uitkijk bestaan verschillende woningtypes. Jij bepaalt hoeveel ruimte je nodig hebt, welke stijl je het meest aanspreekt en welk plekje binnen het plan je voorkeur heeft. Een gemeenschappelijk kenmerk van de woningen is het hoge afwerkingsniveau. Zo wordt de hoekkeuken standaard voorzien van een inbouwkoelkast, vaatwasser en combimagnetron. In de badkamer komt sanitair van Villeroy & Boch en de wanden worden betegeld tot aan het plafond.

Bijzonder zijn de woningen aan de Valeriaanweg en de drie woningen (met plat dak) aan het park. Deze beschikken over 3 meter hoge plafonds op de begane grond. Dit geeft binnen een heel ruimtelijke en bovendien chique uitstraling. Doordat er geen sprake is van schuine daken, is er ook volop ruimte op zowel de eerste als de tweede verdieping. De achtertuinen liggen rondom een hofje, waar ruimte is voor parkeren. De voorgevels zijn georiënteerd op het stadsleven dat zich rondom de woningen afspeelt.

Een gewilde plek in de Utrechtse wijk Hoge Weide, bijzonder veel ruimte in en om de woningen en alle voorzieningen binnen handbereik; dat is De Uitkijk! Een nieuwbouwplan bestaande uit 36 stijlvolle woningen. Stads wonen op het hoogste niveau, in alle opzichten! Via de fietsbrug ben je binnen 10 minuten in het hart van de binnenstad van Utrecht. Even rustig lunchen, uitgaan met vrienden of gewoon lekker winkelen; het kan er allemaal. De karakteristieke panden, knusse boetiekjes, gezellige restaurantjes en de Oudegracht die het centrum doorsnijdt, maken Utrecht uniek. Maar ook op loopafstand van De Uitkijk is van alles te beleven. Het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn en bioscoop Cinemec liggen om de hoek. En als je zin hebt om een lekker eindje hard te lopen of juist lekker tot rust te komen, kan dat in het naastgelegen park. Bekijk hier de website van het nieuwe winkelcentrum en zie wat er allemaal gaat komen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 134-160 m²
Perceeloppervlakte 117-140 m²
Inhoud 402-480 m³
Datums
Start bouw dinsdag 1 november 2016
Start oplevering maandag 1 mei 2017
Lees meer