Hart van Houten Project is gerealiseerd.

3991 DM, Houten

van € 339.000,- tot € 575.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

In het “oude dorp” van de gemeente Houten is nog ruimte voor nieuwbouw van 14 prachtige koopappartementen. Alle appartementen zijn zeer royaal opgezet en hebben een woonoppervlakte van circa 108 tot 116 m2. Bijzonder is het penthouse op de derde verdieping met een totaal woonoppervlak van circa 166 m2 en rondom buitenruimten bestaande uit twee ruime balkons en dakterrassen.

De 4 appartementen op de begane grond hebben allen een terras en tuin op maaiveld. Op de verdiepingen heeft ieder appartement één zeer ruim balkon en één zgn. Frans balkon. Behoudens het penthouse zijn er nog drie (top)appartementen “in de kap”, met royale hoge plafonds.

Ieder appartement heeft één of twee eigen parkeerplaatsen en een eigen berging op de begane grond. Het appartementengebouw is uiteraard voorzien van een personenlift.

De appartementen worden gebouwd op een absolute toplocatie. Zeer goed bereikbaar vanaf de Rondweg, maar toch midden in het oude dorpshart van Houten. Vanuit het gebouw stapt u zo het Prinses Amaliapark in. In alle richtingen heeft u een fraai en bijzonder uitzicht. Het is vooral de rust van de locatie die u aan zal spreken.

Een plek om thuis te komen en te ontspannen. Wilt u echter winkelen en wat drukte om u heen, dan hoeft u slechts een paar honderd meter te lopen en u staat op het Plein, het centrum van het ‘Oude Dorp’. Met zicht op de oude kerken, met winkeltjes en terrassen en met diverse restaurants. Overal is groen en beplanting, talloze doorkijkjes op historische gebouwen en huizen maken deze plek zo bijzonder, en dit alles dus op steenworp afstand van de locatie.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 107-166 m²
Inhoud 321-498 m³
Datums
Start bouw zaterdag 1 april 2017
Start oplevering vrijdag 1 juni 2018
Lees meer