Soeverijn Project is gerealiseerd.

3451 VM, Utrecht

van € 217.500,- tot € 465.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

PROJECT VERKOCHT

Er zijn geen appartementen beschikbaar, maar het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor op de reservelijst. Vraag het inschrijfformulier op bij één van de makelaars of download deze op de projectwebsite.

Stelt u zich eens voor... Elke dag thuiskomen in een prachtige groene dorpse woonomgeving woonomgeving. Met alle voorzieningen direct bij de hand. In een appartement dat volledig voldoet aan uw wensen en dat is uitgerust met alle gemakken die u wenst.

Dat is echt thuiskomen in Soeverijn!

Het bouwplan telt 38 appartementen verdeeld over twee L-vormige gebouwen. Deze gebouwen worden gerealiseerd aan de Rijnweide in Vleuten, op steenworp afstand van het winkelcentrum aan de Hindersteinlaan. Er zit grote diversiteit in de appartementen. 3- of 4 kamers, begane grond of op een verdieping, balkon op het oosten of liever juist op het zuiden of westen? Het is allemaal mogelijk. Dat de appartementen worden opgeleverd met complete keuken en luxe sanitair is bij Soeverijn niet meer dan vanzelfsprekend. Daarnaast beschikt ieder appartement over een privé berging in de kelder. Parkeren kan voor de deur.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 71-132 m²
Inhoud 210-435 m³
Lees meer