ParkZuid Fase 4 Project is gerealiseerd.

3454, Utrecht

van € 559.000,- tot € 950.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

PROJECT VERKOCHT

U kunt de brochure ophalen bij één van de makelaars. LET OP! DE BROCHURE WORDT NIET DIGITAAL BESCHIKBAAR GESTELD!
LET OP! Inschrijven via de website van de makelaars of de projectwebsite is géén officiële inschrijving!

ParkZuid, 18 Woonjuwelen aan de rand van het Maximapark.

Aan de zuidrand van het Máximapark in Leidsche Rijn realiseert Zondag Ontwikkeling het bijzondere villapark ParkZuid.
In de vierde fase worden 18 twee-onder-éénkap en vrijstaande woning aangeboden. De geschakelde herenhuizen worden in deze fase niet gebouwd. De twee-onder-éénkapwoningen worden te koop aangeboden met prijzen vanaf € 559.000,- v.o.n., de vrijstaande villa's vanaf € 749.000,- v.o.n.

18 woonjuwelen op zeer ruime kavels waar u geniet van uw rust, ruimte en privacy. Een unieke locatie, een uniek ontwerp maar bovenal een unieke kans om úw woondroom werkelijkheid te laten worden!

Plan ParkZuid is onderdeel van het Máximapark, één van de grootste stadsparken van het land. Onlangs heeft het Máximapark de eerste plek behaald in de Eregalerij van Nederlandse Parken en is het Máximaparkpark daarmee uitgeroepen tot het meest geliefde park van Nederland. Plan ParkZuid is gelegen aan de zuidrand van dit park. Als bewoner van ParkZuid kunt u op loopafstand gebruik maken van de prachtige voorzieningen die het park biedt. Naast de prachtige wandel- en fietsroutes biedt het Máximapark ook ruimte aan vele sportverenigingen, een groot aantal kunstwerken, een smakelijk parkrestaurant en een eigen zwembad. Het bewijs dat spelen, sporten, wandelen, fietsen, ontspannen, picknicken en bootje varen uitstekend samen gaan in één park.

Opvallende architectuur, ruime kavels en een groene woonomgeving vormen de basisingrediënten voor plan ParkZuid. Wie woont in ParkZuid is verzekerd van een zonnige tuin. De royale kavels bieden u de ruimte om zowel binnen als buiten te genieten. Geniet van uw vrije tijd, comfortabel en lekker dichtbij in uw eigen riante tuin. Wonen in ParkZuid nodigt iedere dag uit om volop buiten te zijn. Een plek waar historie en moderne tijd hand in hand lijken te gaan. Het comfort is van hoog niveau, de bouw uiterst solide en energiezuinig. De sfeervolle woningen roepen herinneringen op aan de majestueuze villa’s langs de Utrechtse parkranden, die dateren uit de bloeiperiode van de 19e eeuw. Mooie groenzones, historische details en herkenbare straataanzichten geven ParkZuid diezelfde allure van weleer. Als bewoner van deze villawijk plukt u letterlijk de vruchten van de hernieuwde bloeiperiode, ruim tweehonderd jaar na dato.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 187-235 m²
Perceeloppervlakte 387-837 m²
Inhoud 601-887 m³
Datums
Start bouw maandag 1 mei 2017
Start oplevering dinsdag 1 mei 2018
Lees meer