Blauwpoort Verkocht

4132 VP, Vianen

van € 435.000,- tot € 650.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

PROJECT VERKOCHT

Blauwpoort | 6 unieke woningen in historisch Vianen

Het bijzondere nieuwbouwproject Blauwpoort is gelegen in het oude centrum van Vianen tegen de oude muur aan. Een stevig fundament om de 6 unieke woningen op te bouwen. Wat extra bijzonder is aan dit project is dat er volop ruimte is voor groen, ruimte en licht.

Op de voormalige Kasteeltuin worden 6 unieke woningen gerealiseerd. Door de vele woningtypes binnen Blauwpoort is er voor een ieder wat wils. Een mooie eengezinswoning met een heerlijke tuin waar de kinderen ongestoord buiten kunnen spelen of juist een levensloopbestendige woning met een oog op de toekomst? Het kan allemaal.

De woningen in het project Blauwpoort zijn onder architectuur ontworpen. Door de duurzame houtskelet bouwmethode zijn de houten balklagen zichtbaar wat een knus gevoel geeft. De kappen bij de eengezinswoningen worden met houten delen afgetimmerd. De wanden worden voorzien van een technisch snufje, namelijk installatiewanden. Dit houdt in dat het eenvoudig is om een elektropunt bij te maken of te verplaatsen. Super handig! Daarnaast worden de woningen gasloos opgeleverd, door middel van een warmtepomp wordt de woning verwarmd maar ook gekoeld. Ook met geïntegreerde zonnepanelen op het dak wordt gedacht aan de toekomst. En met de stompe binnendeuren is de woning helemaal af. Tevens heeft iedere woning de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.

Blauwpoort bevindt zich midden in het historische centrum van Vianen. Voor de dagelijkse boodschappen bent u zo op de Voorstraat, maar ook een terrasje of een hapje eten kan prima in de oude binnenstad. Kortom, alle benodigdheden op steenworp afstand!

Neem voor meer informatie contact op met de nieuwbouwafdeling van De Keizer Smit makelaarshuys via telefoonnummer 030-6008240.
Lees meer

Omgeving

De gemeente Vianen ligt centraal in Nederland, op het snijpunt van de rijkswegen A2 en A27, aan de rivier De Lek en langs het Merwedekanaal. De gemeente Vianen bestaat uit de kernen Vianen, Hoef & Haag, Everdingen, Hagestein en Zijderveld. Vianen is een middeleeuws vestingstadje in het poldergebied De Vijfheerenlanden, sinds 1 januari 2002 hoort Vianen bij de provincie Utrecht. De kern van Vianen beschikt over allerlei voorzieningen, zoals een karakteristiek centrum met allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen, een bibliotheek en diverse horecagelegenheden. Op het gebied van sport zijn er volop mogelijkheden: twee voetbalverenigingen, hockeyclub, badmintonvereniging, tennisvereniging, korfbalvereniging, handbalvereniging, volleybalvereniging, gymnastiekvereniging, zwem -en waterpolovereniging.Sportcentrum Helsdingen biedt naast diverse sportzalen ook een groot binnenzwembad.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 113-140 m²
Perceeloppervlakte 182-508 m²
Inhoud 373-459 m³
Lees meer

Video