Lingedonk Fase 3 Verkocht

4191 LG, Geldermalsen

van € 452.250,- tot € 639.250,- v.o.n.

Project website

Algemeen

BOUW GESTART | Nog 1 bouwnummer beschikbaar!

Heb je interesse in een woning in Lingedonk | Fase 3? Op dit moment is enkel bouwnummer 45 nog beschikbaar. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met de projectmakelaar om het bouwnummer verder door te nemen. Op de projectwebsite (lingedonk.nl) tref je per bouwnummer de verkoopdocumentatie aan zoals de brochure en de verkoopplattegronden.

---

Lingedonk Fase 3 is uw laatste kans om op deze plek in Geldermalsen te wonen! De laatste 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen worden binnenkort gebouwd. De woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 290 tot 480m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy&Boch, een bad en twee wastafels.

Er is nog 1 woning te koop, je laatste kans op om deze prachtige plek te kunnen wonen! Als je nu een woning koopt ontvang je een waardecheque t.w.v. € 5.000,00 te besteden bij THUIS!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 150-194 m²
Perceeloppervlakte 284-494 m²
Inhoud 565-650 m³
Datums
Start bouw zondag 1 maart 2020
Start oplevering maandag 1 februari 2021
Lees meer