Hoef en Haag - De Erven fase 2

4124, Hoef En Haag

van € 250.000,- tot € 718.900,- v.o.n.

Algemeen

Open Huis: Iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. Bezoekadres: Woonwinkel Hoef en Haag, Lekstraat 38 te Hoef en Haag.

De Erven fase 2 is een nieuwbouwproject waarin 31 woningen worden gebouwd. Van tussen- en hoekwoningen tot 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Allemaal in een dorpse setting met veel ruimte en veel groen.

De architect van De Erven zegt over dit plan: ‘Ik heb me laten inspireren door oude boerderijen. Denk dus aan grote houten draagconstructies, veel riet, planken en warme tinten. Die traditionele elementen heb ik gecombineerd met het moderne buitenleven. De woningen spreken, denk ik, zowel mensen aan die van modern houden, als mensen die van traditioneel houden. We hebben een ideale en subtiele mix te pakken. Met name de natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een warme sfeer. De grote houten balken en draagconstructies laten je echt teruggaan naar de sfeer van oude landweggetjes hier uit de omgeving.'

Schrijf je in op hoefenhaag.nl/de-erven.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 96-189 m²
Perceeloppervlakte 133-515 m²
Inhoud 368-810 m³
Datums
Start bouw maandag 1 juni 2020
Lees meer

Objecttypen

2 onder 1 kapwoning type A

€ 539.900,- v.o.n.
De 2 onder 1 kapwoningen type A hebben wel een heel aantrekkelijke uitstraling met hun rieten kap. Deze woningen hebben een hele mooie mix van natuurlijke materialen. Hout, gevelstenen in natuurlijke tinten en dat dus gecombineerd met zo'n mooie rieten kap. Het leuke aan de woningen van dit type is, dat we deze in verschillende kleuren gevelsteen hebben. De woningen hebben allemaal een garage en een ruime tuin. Parkeren doe je op eigen terrein.

Deze 2 onder 1 kapwoningen hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. Deze worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op deze verdieping bevindt zich ook nog een extra toilet. De zolder biedt lekker veel ruimte om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Perceeloppervlakte 297 m²
Aantal woningen 2

2 onder 1 kapwoning type B

van € 540.900,- tot € 560.900,- v.o.n.
De 2 onder 1 kapwoningen type B hebben een hele eigen sfeer. De mooie donker houten gevel, wordt gecombineerd met lichter houten draagconstructies. Een modern uiterlijk met traditionele details. Deze woningen hebben allemaal ook nog een eigen balkon op de eerste verdieping en een fijne tuin! Deze woningen komen natuurlijk met z'n 2en tegelijk. Waarbij de ene helft iets groter is door de erker, dan de andere helft.

Deze 2 onder 1 kapwoningen hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. De ene helft van de 2 onder 1 kapwoning heeft een erker aan de woonkamer, waardoor deze nog iets ruimer is. De woonkamer en leefkeuken worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Voor een aantal woningen geldt dat 1 van de slaapkamers extra ruim is door de erker. Op de 1e verdieping bevindt zich ook nog een apart toilet. De zolder biedt voldoende ruimte (circa 40m2) om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 158-168 m²
Perceeloppervlakte 331 m²
Aantal woningen 2

2 onder 1 kapwoning type C

van € 605.900,- tot € 610.900,- v.o.n.
Groot, groter, grootst, dat is hoe je dit type 2 onder 1 kapwoningen omschrijft. Met maar liefst circa 188m2 zijn dit de grootste woningen binnen de De Erven fase 1. En dan zien ze er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Het dak is een combinatie van pannen en riet. De woningen binnen dit type komen er in verschillende kleuren gevelsteen. Parkeren doe je op eigen terrein en je hebt ook nog eens een ruime tuin! Wat wil je nog meer...

De woonkamer loopt over in de ruime leefkeuken. Wanneer je de woning binnenkomt, kijk je via een vide zo naar boven. De berging zit bij dit woningtype tegen de woning aan en je kunt die dus ook via de woning binnen lopen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. Via de overloop kijk je via de vide naar beneden. Aan de andere zijde van de overloop bevinden zich de badkamer en een apart toilet. De badkamer en de vide bevinden zich onder het rieten deel van het dak. Op deze verdieping heb je ook nog eens extra bergruimte. Via de trap loop je door naar zolder. Een ruimte van circa 41m2. Daar kun je dus met gemak een extra slaapkamer, of werkkamer creëren. Of misschien wel allebei.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 189 m²
Perceeloppervlakte 358 m²
Aantal woningen 4

Hoekwoning type A

van € 299.900,- tot € 439.900,- v.o.n.
Op zoek naar een hoekwoning? Hoekwoningen type A bieden verschillende mogelijkheden. Op ieder rijtje woningen van dit type, zitten namelijk 2 verschillende hoekwoningen.

1 variant met garage en een hele ruime tuin. Deze hoekwoning biedt ongeveer 128m2 woonplezier. Deze variant hoekwoning heeft ook een uitspringende gevel t.o.v. de rest van de rij, deze is namelijk van steen terwijl de rest een houten voorgevel heeft.

De 2e variant hoekwoning is gelijk aan de tussenwoningen type A, qua uiterlijk en indeling. Het verschil zit hem natuurlijk in het feit dat je maar aan 1 kant buren hebt. Deze hoekwoning heeft een houten voorgevel, een woonoppervlakte van ongeveer 100m2.

De ene (iets grotere) variant van deze hoekwoningen heeft een gescheiden woonkamer en leefkeuken. Deze worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. De zolder biedt voldoende ruimte (circa 36m2) om de ruimte naar eigen wens in te richten.

De hoekwoningen die zich aan de andere kant van het rijtje bevinden, hebben op de begane grond een woonkamer en open keuken. Er bevindt zich op de begane grond ook een toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. Op de zolder bevindt zich nog een ruimte van circa 17m2....
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 96-136 m²
Perceeloppervlakte 140-275 m²
Aantal woningen 2

Hoekwoning type C

van € 434.900,- tot € 452.900,- v.o.n.
Hoekwoning type C, ook wel de verandawoning genoemd! Al deze woningen hebben namelijk een heerlijke veranda. De woningen hebben een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies! Geïnspireerd op oude boerderijen, maar dan gecombineerd met een moderne look. De gevels van deze woningen zijn van donker hout en geven het geheel een chique uistraling. De achtergevel van de woningen bestaat wel uit gevelstenen. Leuk hieraan is, dat de verschillende rijen woningen in verschillende kleuren gevelsteen worden gebouwd. Alle woningen hebben een heerlijke tuin met eigen berging, een aantal woningen van dit type hebben ook een garage en een extra ruime kavel. De woningen variëren van circa 126m2 tot 135m2.

Alle hoekwoningen van dit type hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. Deze worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. De zolder biedt voldoende ruimte (circa 32m2) om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 128-138 m²
Perceeloppervlakte 286-314 m²
Aantal woningen 6

Tussenwoning type A

€ 250.000,- v.o.n.
De tussenwoningen Type A in De Erven fase 2, hebben een stoer uiterlijk. Veel donkere accenten, maar door het gebruik van hout, blijft het geheel er vriendelijk en aantrekkelijk uit zien. De woningen van dit type hebben gemiddeld een oppervlakte van 100m2 en een fijne tuin!
Deze tussenwoningen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer, inclusief toilet. Op zolder is ruimte om nog een plekje naar jouw wens te creëren. Alle woningen van dit type hebben een berging op eigen grond.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 96 m²
Perceeloppervlakte 133 m²
Aantal woningen 4

Tussenwoning type C

van € 357.900,- tot € 359.900,- v.o.n.
Tussenwoning type C, ook wel de verandawoning genoemd! Al deze woningen hebben namelijk een heerlijke veranda. De woningen hebben een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies! Geinspireerd op oude boerderijen, maar dan gecombineerd met een moderne look. De gevels van deze woningen zijn van donker hout en geven het geheel een chique uistraling. De achtergevel van de woningen bestaat wel uit gevelstenen. Leuk hieraan is, dat de verschillende rijen woningen in verschillende kleuren gevelsteen worden gebouwd. Alle woningen hebben een heerlijke tuin met eigen berging. Gemiddeld hebben deze woningen een woonoppervlak van 128m2.

Tussenwoningen type C hebben allemaal een ruime woonkamer met open keuken. Op de begane grond bevindt zich ook een toilet. Neem je de trap naar boven dan vind je daar 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. Ga je verder naar boven dan beland je op de zolder, waar je een fijne ruimte naar eigen wens kunt maken. De ruimte van circa 32 m2 biedt voldoende mogelijkheden!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 128 m²
Perceeloppervlakte 144-152 m²
Aantal woningen 7

Vrijstaande woning type A

van € 689.900,- tot € 699.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type A, hebben zeer ruime kavels en dus grote tuinen! De mooie combinatie van een roodgetinte gevelsteen met het rieten dak en de donkere elementen gecombineerd met hout op de garage, maken dat de woning een chique uitstraling hebben. Met deze woning kan het niet anders, dan dat je een heerlijk gevoel van vrijheid hebt, wanneer je binnen loopt.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan treft je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Perceeloppervlakte 435-506 m²
Aantal woningen 2

Vrijstaande woning type B

van € 695.900,- tot € 699.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type B, hebben wel heel veel weg van een echte boerderij. De rieten kap loopt in een ronde punt en wordt gecombineerd met verschillende kleuren gevelsteen per bouwnummer. Deze woningen hebben heerlijk ruime tuinen en een eigen garage.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan tref je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Ook zit hier nog een extra opbergkast. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 183 m²
Perceeloppervlakte 444-515 m²
Aantal woningen 1 (van 2)