Hoef en Haag | De Erven fase 2

4124, Hoef En Haag

van € 250.000,- tot € 718.900,- v.o.n.

Algemeen

IN VERKOOP! | Woonwinkel tijdelijk gesloten

---

De Erven fase 2 is een nieuwbouwproject waarin 31 woningen worden gebouwd. Van tussen- en hoekwoningen tot 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Allemaal in een dorpse setting met veel ruimte en veel groen.

De architect van De Erven zegt over dit plan: ‘Ik heb me laten inspireren door oude boerderijen. Denk dus aan grote houten draagconstructies, veel riet, planken en warme tinten. Die traditionele elementen heb ik gecombineerd met het moderne buitenleven. De woningen spreken, denk ik, zowel mensen aan die van modern houden, als mensen die van traditioneel houden. We hebben een ideale en subtiele mix te pakken. Met name de natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een warme sfeer. De grote houten balken en draagconstructies laten je echt teruggaan naar de sfeer van oude landweggetjes hier uit de omgeving.'

Schrijf je in op hoefenhaag.nl/de-erven.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 96-189 m²
Perceeloppervlakte 133-515 m²
Inhoud 368-810 m³
Datums
Start bouw maandag 1 juni 2020
Lees meer

Objecttypen

Hoekwoning type C

van € 434.900,- tot € 452.900,- v.o.n.
Hoekwoning type C, ook wel de verandawoning genoemd! Al deze woningen hebben namelijk een heerlijke veranda. De woningen hebben een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies! Geïnspireerd op oude boerderijen, maar dan gecombineerd met een moderne look. De gevels van deze woningen zijn van donker hout en geven het geheel een chique uistraling. De achtergevel van de woningen bestaat wel uit gevelstenen. Leuk hieraan is, dat de verschillende rijen woningen in verschillende kleuren gevelsteen worden gebouwd. Alle woningen hebben een heerlijke tuin met eigen berging, een aantal woningen van dit type hebben ook een garage en een extra ruime kavel. De woningen variëren van circa 126m2 tot 135m2.

Alle hoekwoningen van dit type hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. Deze worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. De zolder biedt voldoende ruimte (circa 32m2) om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 128-138 m²
Perceeloppervlakte 286-314 m²
Aantal woningen 6

Tussenwoning type C

van € 357.900,- tot € 359.900,- v.o.n.
Tussenwoning type C, ook wel de verandawoning genoemd! Al deze woningen hebben namelijk een heerlijke veranda. De woningen hebben een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies! Geinspireerd op oude boerderijen, maar dan gecombineerd met een moderne look. De gevels van deze woningen zijn van donker hout en geven het geheel een chique uistraling. De achtergevel van de woningen bestaat wel uit gevelstenen. Leuk hieraan is, dat de verschillende rijen woningen in verschillende kleuren gevelsteen worden gebouwd. Alle woningen hebben een heerlijke tuin met eigen berging. Gemiddeld hebben deze woningen een woonoppervlak van 128m2.

Tussenwoningen type C hebben allemaal een ruime woonkamer met open keuken. Op de begane grond bevindt zich ook een toilet. Neem je de trap naar boven dan vind je daar 3 slaapkamers en een badkamer inclusief toilet. Ga je verder naar boven dan beland je op de zolder, waar je een fijne ruimte naar eigen wens kunt maken. De ruimte van circa 32 m2 biedt voldoende mogelijkheden!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 128 m²
Perceeloppervlakte 144-152 m²
Aantal woningen 7

Vrijstaande woning type A

van € 689.900,- tot € 699.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type A, hebben zeer ruime kavels en dus grote tuinen! De mooie combinatie van een roodgetinte gevelsteen met het rieten dak en de donkere elementen gecombineerd met hout op de garage, maken dat de woning een chique uitstraling hebben. Met deze woning kan het niet anders, dan dat je een heerlijk gevoel van vrijheid hebt, wanneer je binnen loopt.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan treft je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Perceeloppervlakte 435-506 m²
Aantal woningen 2

Vrijstaande woning type B

van € 695.900,- tot € 699.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type B, hebben wel heel veel weg van een echte boerderij. De rieten kap loopt in een ronde punt en wordt gecombineerd met verschillende kleuren gevelsteen per bouwnummer. Deze woningen hebben heerlijk ruime tuinen en een eigen garage.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan tref je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Ook zit hier nog een extra opbergkast. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 183 m²
Perceeloppervlakte 444-515 m²
Aantal woningen 1 (van 2)