Hoef en Haag | De Erven fase 2

4124, Hoef En Haag

van € 250.000,- tot € 718.900,- v.o.n.

Project website
+1

Algemeen

IN VERKOOP | Nog twee bouwnummers beschikbaar!

OPEN HUIS | Elke zaterdag van 11:00 - 13:00 uur
Locatie: Woonwinkel van Hoef en Haag | Lekstraat 38 te Hoef en Haag

----

Royaal, duurzaam, landelijk én groen wonen nabij de binnenstad van Vianen en het bruisende centrum van Utrecht: Zomaar een aantal unieke kenmerken van nieuwbouwdorp Hoef en Haag. Tussen Vianen en Hagestein, pal naast de recreatieplas Everstein, verrijst Hoef en Haag. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart in een groene en waterrijke omgeving. Het centrum van Vianen is binnen handbereik maar ook in Hoef en Haag komen de basisvoorzieningen waaronder een basisschool, een supermarkt en medische voorzieningen. De uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht en de A2 richting Amsterdam zijn op steenworp afstand. Ook is Hoef en Haag met het openbaar vervoer goed te bereiken.

De Erven Fase I is een fase waarin 31 woningen worden gebouwd. Van tussen- en hoekwoningen tot 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Allemaal in een dorpse setting met veel ruimte en veel groen.

De architect van De Erven zegt over dit plan: ‘Ik heb me laten inspireren door oude boerderijen. Denk dus aan grote houten draagconstructies, veel riet, planken en warme tinten. Die traditionele elementen heb ik gecombineerd met het moderne buitenleven. De woningen spreken, denk ik, zowel mensen aan die van modern houden, als mensen die van traditioneel houden. We hebben een ideale en subtiele mix te pakken. Met name de natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een warme sfeer. De grote houten balken en draagconstructies laten je echt teruggaan naar de sfeer van oude landweggetjes hier uit de omgeving.'

Wil jij ook in Hoef en Haag wonen? Bekijk de woningen op de projectwebsite. Inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze kan alleen via een persoonlijk Mijn Eigen Huis account via de projectwebsite www.hoefenhaag.nl.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 96-189 m²
Perceeloppervlakte 133-515 m²
Inhoud 368-810 m³
Datums
Start bouw maandag 1 juni 2020
Lees meer

Objecttypen

Vrijstaande woning type A

van € 689.900,- tot € 699.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type A, hebben zeer ruime kavels en dus grote tuinen! De mooie combinatie van een roodgetinte gevelsteen met het rieten dak en de donkere elementen gecombineerd met hout op de garage, maken dat de woning een chique uitstraling hebben. Met deze woning kan het niet anders, dan dat je een heerlijk gevoel van vrijheid hebt, wanneer je binnen loopt.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan treft je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Perceeloppervlakte 435-506 m²
Aantal woningen 2

Vrijstaande woning type B

van € 695.900,- tot € 699.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type B, hebben wel heel veel weg van een echte boerderij. De rieten kap loopt in een ronde punt en wordt gecombineerd met verschillende kleuren gevelsteen per bouwnummer. Deze woningen hebben heerlijk ruime tuinen en een eigen garage.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan tref je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Ook zit hier nog een extra opbergkast. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 183 m²
Perceeloppervlakte 444-515 m²
Aantal woningen 1 (van 2)