Kruyderlaan Verhuurd

3431 BM, Nieuwegein

van € 840,- tot € 915,- /mnd

Algemeen

VOLLEDIG VERHUURD!

De verhuur van deze 24 gave huurappartementen aan de Kruyderlaan is gestart. Medio februari / maart worden deze nieuwbouwappartementen opgeleverd aan de huurders. Zie jij jezelf hier graag wonen? De inschrijftermijn is inmiddels gesloten. Neem contact op met de projectmakelaar om de informatie voor het reserve inschrijven te ontvangen. Let op: Het is niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen!

---

Rustig en centraal wonen met alle comfort en gemakken van nieuwbouw: Dat is het project Kruyderlaan in Nieuwegein! Op steenworpafstand tref je CityPlaza, hét stadshart van Nieuwegein. Het appartementencomplex omvat 24 complete 3-kamer appartementen, allen met een praktische indeling. Ideaal voor starters en senioren! De appartementen worden bijna opgeleverd en zijn gereed voor haar eerste bewoners. Aan alles is gedacht: Een complete keuken, een moderne badkamer, volledige vloer- en wandafwerking en een aantal van de appartementen zijn voorzien van een privé parkeerplaats op een afgesloten terrein.

NIEUWEGEIN
Nieuwegein staat bekend als een stad met een dorps karakter. Nieuwegein is een ideale locatie als het gaat om wonen, leven en werken en is gelegen onder de rook van Utrecht. Het oude stadscentrum van Utrecht is binnen no-time bereikbaar maar ook Nieuwegein heeft veel te bieden! De diverse groene parken, de recreatievoorzieningen aan het water, het gezellige stadshart van Nieuwegein waar CityPlaza is gelegen: Het is er allemaal! Maar ook vanuit praktisch oogpunt is Nieuwegein een goede keuze. Zo zijn de uitvalswegen naar de A27, de A2 en de A12 rondom Nieuwegein gelegen, maar ook met het openbaar vervoer is Nieuwegein goed te bereiken met diverse bus- en tramverbindingen. Met de fiets is het centrum van Utrecht met een halfuurtje te bereiken.

APPARTEMENTEN
Het appartementencomplex heeft 3 toegangen tot de appartementen, elke entree biedt toegang tot 2 appartementen per woonlaag. De appartementen zijn middels het trappenhuis te bereiken. Aan de achterzijde van het appartementencomplex bevinden zich de parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke berging voor de fietsen. Een aantal appartementen zijn voorzien van een privé parkeerplaats. De appartementen zonder privé parkeerplaats komen in aanmerking voor een parkeervergunning. Alle appartementen zijn voorzien van vloer- en wandafwerking, 4 zonnepanelen, een warmtepomp (170 liter) en vloerverwarming. Je bent dus helemaal klaar voor de toekomst zonder gas!

De appartementen hebben een lichte woonkamer met toegang tot het balkon, gelegen op het westen. Aan de achterzijde van de woonkamer tref je de keuken aan in een hoekopstelling. De keuken is helemaal nieuw en voorzien van divers inbouwapparatuur van het merk Bosch, waaronder een koel/vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en een combi magnetron. De badkamer is eveneens helemaal nieuw en voorzien van een zwevend toilet, wastafel, planchet met spiegel en een inloopdouche. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers.

INTERESSE EN HUURVOORWAARDEN
De appartementen worden medio februari / maart opgeleverd, de definitieve ingangsdatum huur is dus nu nog niet bekend. Het is niet mogelijk om vooraf te kunnen bezichtigen. De appartementen zijn te huur voor onbepaalde tijd met een minimum duur van 12 of 24 maanden. De inkomenseis bedraagt 2,5 / 3 keer de kale maand huurprijs per maand waarbij een tweede inkomen voor 1/3 wordt meegerekend (uitzondering bij beide AOW, dan worden beide inkomens volledig meegerekend). Neem voor de uitgebreide huurvoorwaarden contact op met De Keizer makelaarsgroep.

Heb je interesse in één van deze gave huurappartementen? Neem dan contact op met De Keizer makelaarsgroep om je interesse kenbaar te maken.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 50 m²
Inhoud 130 m³
Datums
Start oplevering dinsdag 1 maart 2022
Lees meer