Lingedonk Fase 3 Project is gerealiseerd.

4191, Geldermalsen

van € 398.000,- tot € 620.000,- v.o.n.

Algemeen

START VERKOOP 6 NOVEMBER VAN 18:00 TOT 19:00 UUR
Locatie: Restaurant Eten&Drinken, Genteldijk 34A te Geldermalsen

Op 6 november start de verkoop van de laatste fase van project Lingedonk in Geldermalsen. U bent van harte welkom om de brochure en het inschrijfformulier op te halen en u uitgebreid te laten informeren over deze mooie woningen. Inschrijven is pas mogelijk vanaf 6 november. Indien u niet bij de start verkoop aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk om vanaf 7 november het inschrijfformulier en de brochure bij ons op te vragen.

In Lingedonk Fase 3 worden de laatste (!) 3 vrijstaande en 10 twee-onder-één-kap woningen te koop aangeboden. De woningen hebben zeer ruime percelen. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kunt u optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch, een bad en twee wastafels. Ten slotte is het bij een aantal woningen mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen.

Inmiddels zijn de 17 woningen van Fase 1 opgeleverd. In het gebied zijn ook 55 woningen gebouwd voor de verhuur, deze woningen zijn inmiddels allemaal bewoond. Dit zijn rijwoningen in één van de hofjes en aan het begin van Lingedonk. Ook de vier-onder-een-kap woningen in de binnenring van het plan worden verhuurd in de vrije sector. De woningen in Fase 2 zijn ook zo goed als verkocht! Hierdoor is Lingedonk al goed zichtbaar.
Lees meer