Point of View Verkocht

3431 CB, Nieuwegein

€ 289.950,- v.o.n.

Project website

Algemeen

LUXE APPARTEMENTEN IN HARTJE NIEUWEGEIN IN VERKOOP!
Welkom op de pagina van Point of View. Wij geven u alvast een preview van wat komen gaat. Een uniek en markant appartementengebouw in het stadshart van Nieuwegein. Luxe en design zullen Point of View kenmerken. Point of View is in verkoop.

Op een van de meest gewilde plekken in Nieuwegein, op de hoek van de Herenstraat, direct naast het stadshart winkelcentrum City Plaza verrijst Point of View. Riante appartementen op een van de beste locaties in Nieuwegein. Openbaar vervoer en park Oudegein bevinden zich op loopafstand. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Utrecht. Of neem bij City Plaza de sneltram of busverbinding naar het centrum van Utrecht.

Point of View heeft een prachtige architectuur en is schitterend ontworpen door Klunder Architecten. Er is veel keuze in type appartementen in een prijscategorie vanaf ca. € 269.000 tot ca. € 769.950 v.o.n. Kenmerkend voor alle appartementen is de luxe afwerking en comfortabele ruimte voor maximaal woongenot. Allen met een royale buitenruimte. Wilt u wonen in een dynamische en centrale woonstad? Kom wonen in Point of View!

https://www.pointofviewnieuwegein.nl/
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 76 m²
Inhoud 190 m³
Lees meer