Point of View

3431 CB, Nieuwegein

van € 289.950,- tot € 769.950,- v.o.n.

Algemeen

LUXE APPARTEMENTEN IN HARTJE NIEUWEGEIN IN VERKOOP!
Welkom op de pagina van Point of View. Wij geven u alvast een preview van wat komen gaat. Een uniek en markant appartementengebouw in het stadshart van Nieuwegein. Luxe en design zullen Point of View kenmerken. Point of View is in verkoop.

Op een van de meest gewilde plekken in Nieuwegein, op de hoek van de Herenstraat, direct naast het stadshart winkelcentrum City Plaza verrijst Point of View. Riante appartementen op een van de beste locaties in Nieuwegein. Openbaar vervoer en park Oudegein bevinden zich op loopafstand. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Utrecht. Of neem bij City Plaza de sneltram of busverbinding naar het centrum van Utrecht.

Point of View heeft een prachtige architectuur en is schitterend ontworpen door Klunder Architecten. Er is veel keuze in type appartementen in een prijscategorie vanaf ca. € 269.000 tot ca. € 769.950 v.o.n. Kenmerkend voor alle appartementen is de luxe afwerking en comfortabele ruimte voor maximaal woongenot. Allen met een royale buitenruimte. Wilt u wonen in een dynamische en centrale woonstad? Kom wonen in Point of View!

https://www.pointofviewnieuwegein.nl/
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 75-198 m²
Inhoud 188-495 m³
Lees meer

Objecttypen

Point of View Appartement 1-4

van € 289.950,- tot € 299.950,- v.o.n.
Verdieping 1 t/m 4 heeft 6 appartementen per laag. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte tussen ca. 70 en 78 m2 en elk twee slaapkamers. Kenmerkend voor deze appartementen is de functionele en praktische indeling. De ruime balkons van ca. 11 m2 voegen veel buitenbeleving toe en grenzen aan de woonkamer. Sommige balkons zijn 'overkapt' door het bovengelegen balkon. De hoge raampartijen geven extra cachet en veel lichtinval. Alle appartementen worden verkocht met een luxe Bruynzeel keuken, sanitair van Villeroy & Boch, een berging in de kelder en een parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 75-76 m²
Aantal woningen 2 (van 24)

Point of View Appartement 5-9

van € 399.950,- tot € 420.000,- v.o.n.
Verdiepingen 5 t/m 9 hebben vier appartementen per laag (met uitzondering van de 9e verdieping, daar zijn er drie) met een riante woonoppervlakte tussen ca. 110 en 117 m2. Alle met weids uitzicht en veel daglicht wat geaccentueerd wordt door de hoge ramen. Deze appartementen hebben drie slaapkamers, (stads)vloerverwarming, een luxe Bruynzeel keuken, sanitair van Villeroy & Boch en een fijn ruim balkon van ca. 11 m2. Sommigen hebben zelfs twee balkons. Alle appartementen hebben een externe berging in de ondergrondse parkeergarage en een parkeerplaats.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 102-115 m²
Aantal woningen 4 (van 18)

Point of View Appartement BG

van € 345.000,- tot € 374.950,- v.o.n.
De ruimtelijk ontworpen entree met glazen pui en houten plafond geeft toegang tot alle appartementen in Point of View en toegang tot de parkeergarage en externe bergingen. Op de begane grond komen tevens drie appartementen. Twee appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 105 m2 met een loggia waar u heerlijk beschut kunt zitten. Het derde appartement is ca. 94 m2 en heeft een balkon.
Alle appartementen hebben drie slaapkamers. Een luxe Bruynzeel keuken, sanitair van Villeroy & Boch, externe berging en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage zijn bij de prijs inbegrepen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 91-105 m²
Aantal woningen 3

Point of View Penthouse

€ 769.950,- v.o.n.
Point of View krijgt straks 3 schitterende penthouses op de 9e en 10e verdieping met woonoppervlaktes vanaf ca. 175 m2 tot 200 m2. Minimaal 3 slaapkamers, een grote woonkamer, prachtige luxe Bruynzeel keuken met kookeiland en stoomoven, 2 badkamers met sanitair van Villeroy & Boch en twee ruime balkons/terrassen met schitterend uitzicht op Utrecht en Nieuwegein.

Een royale woonkamer/woonkeuken van ca. 85 tot maar liefst 100 m2 die toegang geeft tot grote balkons/terrassen maken deze penthouses uniek voor Nieuwegein. De penthouses worden voorzien van vloerverwarming, hebben een ruime inpandige berging, een separate berging en 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 198 m²
Aantal woningen 1 (van 3)