Op Houten Project is gerealiseerd.

3991 DT, Houten

van € 231.000,- tot € 372.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

*** ALLE APPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT ***

Hoe komt u het liefst thuis? Wandelt u graag nog een stukje door het park, zoekt u de warmte van een bruin café op of rust u het liefst uit op het ruime balkon van uw luxe appartement? Wissel het af “Op Houten”!

In de sfeervolle oude kern van Houten bouwen we 45 luxe parkappartementen in verschillende soorten en maten. Al deze appartementen hebben een royale buitenruimte en vormen het hart van een parkachtige tuin van 4.500 m² voor bewoners en omwonenden. Koopt u straks een woning van 80 tot 126 m² voor het leven op 150 meter van het sfeervolle dorpsplein met al zijn horecagelegenheden en winkels? Maak kennis met de appartementen van het nieuwbouwproject “Op Houten”.

“Op Houten” is gesitueerd aan de Koningin Wilhelminaweg en de Lobbendijk, binnen de bestaande bebouwing. Via de Lobbendijk loopt u richting Het Plein. Rondom het appartementengebouw komen diverse openbare parkeerplaatsen, voor bijvoorbeeld bezoekers. De ingang van de ondergrondse parkeergarage voor de bewoners bevindt zich aan de Koningin Wilhelminaweg. Via de parkeergarage heeft u middels de liften en het trappenhuis directe toegang tot de appartementen op de begane grond en eerste en tweede verdieping. Uiteraard is deze garage voorzien van een automatische poort te bedienen met uw afstandsbediening. De hoofdingang van het gebouw ligt aan de zuidzijde en bereikt u via de Koningin Wilhelminaweg.

Bij het project ‘“Op Houten”’ koopt u een appartement voor het leven. Hierdoor is het altijd prettig thuiskomen. Nu, maar ook in de toekomst. De appartementen worden namelijk levensloopbestendig gebouwd. Dat houdt in dat, naarmate uw behoeften veranderen, het appartement ook met u mee verandert zonder dat dit nu al zichtbaar is. De luxe appartementen variëren in oppervlakte van 80 m² tot 126 m² en beschikken alle over een royale buitenruimte. In uw appartement beschikt u altijd over het gemak van een ruime open keuken met woonkamer en twee of drie slaapkamers. Ontdek in de zeven verschillende appartementtypen van ‘“Op Houten”’. Voor ieder appartement is in het souterrain een parkeerplaats en berging gereserveerd. Op de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping vindt u de luxe appartementen. Op de begane grond wordt een loungeruimte gerealiseerd waar bewoners activiteiten kunnen organiseren, maar u kunt hier ook terecht om u even terug te trekken met een boek. De loungeruimte is ook zeer geschikt wanneer u met een groter gezelschap bijeen wilt komen. Bovendien is de parkachtige tuin een ideale plek om andere bewoners van ‘“Op Houten”’ te ontmoeten en bewoners van de omliggende woningen.

De binnentuin van “Op Houten” is een plek om te ontspannen en te ontmoeten. Hier kunt u als bewoner genieten van de rustgevende omgeving, een boekje lezen op één van de vele bankjes of gezellig samenkomen met andere (buurt)bewoners. De binnentuin kent een fraaie inrichting met een diversiteit aan bomen en planten. Er worden onder andere bloesembomen geplant die in het voorjaar natuurlijk prachtig in bloei staan. Langs de gebouwen wordt weelderige begroeiing geplant die zorgen voor een divers en kleurrijk aangezicht. Her en der worden bankjes geplaatst en rondom het terrein komt een haag van circa één meter hoog.

Kortom, "Op Houten" is altijd prettig thuiskomen...
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 80-124 m²
Inhoud 240-372 m³
Lees meer