Rijnvliet Midden Fase 4 | Huurappartementen Verhuurd

3545 CL, Utrecht

van € 1.135,- tot € 1.580,- /mnd

Project website
+1

Algemeen

VERHUUR GESTART! | Inschrijven is mogelijk

Het is vanaf nu mogelijk om je inschrijving op de appartementen in Rijnvliet in te dienen! Neem bij interesse snel een kijkje op de projectwebsite (borgdonck.nl) of neem contact op met één van de projectmakelaars om de verhuurdocumentatie te ontvangen. LET OP: Alleen volledig aangeleverde dossiers worden in behandeling genomen. Let er dus goed op dat je alle gevraagde documenten aanlevert om kans te maken op één van de appartementen.

De appartementen worden op 1 en 2 april aan de huurders opgeleverd!

---

WONEN IN RIJNVLIET
Westelijk van Utrecht ligt de unieke wijk Rijnvliet waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruim appartement in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard een compleet winkelcentrum aanwezig. Tegelijk woon je in een ruime, groene wijk waar je profiteert van de persoonlijke en sociale voordelen.

Maar er is meer! Je fietst vanuit Rijnvliet in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Hier profiteer je van de stadse faciliteiten. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam / Den Haag!

WONINGAANBOD
Het appartementencomplex ligt op een mooie locatie in Rijnvliet waarbij de appartementen allemaal zicht hebben op groen en water. Doordat de bouw maar uit 4 woonlagen bestaat blijft het een kleinschalig complex waar het fijn is om te wonen. In dit appartementencomplex bevinden zich 33 appartementen, variërend van circa. 79 tot 157 m². Bijna alle appartementen hebben 2 slaapkamers. De uitzondering hierop is type C, deze heeft 1 slaapkamer. Alle appartementen hebben een balkon of terras en een eigen berging op de begane grond. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een eigen, vaste parkeerplek.

COMPLETE WONING
Wanneer je een nieuwe huurwoning betrekt, wil je zelf alles naar je eigen smaak inrichten. Wij proberen ervoor te zorgen dat de basis goed is en dat je nieuwe huis snel als thuis zal voelen. Om die reden zijn de appartementen voorzien van een hoge kwaliteit keuken en badkamer. En dat is pas één van de voordelen van een nieuwe huurwoning!

De keuken is modern en compleet uitgevoerd en standaard voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en magnetron. De keuken wordt in het wit uitgevoerd en is daardoor zeer tijdloos en neutraal. Perfect om jouw smaak op af te stemmen! De badkamer is eveneens compleet uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De vloertegel is zwart en de wandtegel wit: Tijdloos en modern! Daarnaast is elk appartement standaard voorzien van vloerverwarming en zijn de wanden behang-/schilder klaar afgewerkt. Je kunt je appartement dus meteen naar eigen smaak inrichten. Hoe makkelijk wil je het hebben?

INTERESSE
Wil je meer informatie over deze huurappartementen of heb je interesse? Neem dan een kijkje op de projectwebsite (borgdonck.nl). Daarop tref je alle informatie per bouwnummer. Daarnaast kan je ook contact opnemen met één van de projectmakelaars bij vragen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 79-157 m²
Inhoud 237-471 m³
Datums
Start bouw zaterdag 1 februari 2020
Start oplevering donderdag 1 april 2021
Lees meer