Haarzicht Project is gerealiseerd.

3451 AR, Utrecht

van € 358.000,- tot € 492.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

FASE 1 UITVERKOCHT

Dorpse straatjes, landelijke vergezichten en een heerlijk dorpspark in het hart van de wijk. Maak kennis met Haarzicht. Een nieuwbouwplan dat wordt gebouwd op goede gronden, want hier is de geschiedenis rijk en de omgeving prachtig. Haarzicht ligt tegen het bestaande dorp van Vleuten met landgoed Haarzuilens in de ‘achtertuin’. Even verderop vindt u Kasteel de Haar en de Haarrijnseplas. In totaal komen er circa 500 duurzame nieuwbouwwoningen. Deze huizen zijn verdeeld over vijf verschillende buurten die allemaal een eigen sfeer hebben.

De nieuwe wijk nabij Vleuten krijgt een eigenzinnig karakter: u woont hier landelijk, het voelt ‘niet zo stenig aan, maar juist dorps dankzij bomen en hagen’, zoals projectdirecteur Hugo Nijhoff het uitdrukt. U loopt gewoon op de weg en parkeert uw auto in de berm. Het groen en het water van de Haarrijnse plas zijn vlakbij. Streekproducten zoals fruit, zuivel en honing koopt u rechtstreeks van de makers. Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en de natuur. Hier wonen is een voorrecht; het is wellicht de laatste keer dat u zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland!

Het woningaanbod van fase 1 in Haarzicht
Fase 1 van het Centrale Deel bestaat uit 49 eengezinswoningen. U heeft in de basis de keuze uit twee verschillende types. Type Welmoed is 122 of 124 m² groot en de eengezinswoningen type Nobel hebben een woonoppervlakte tussen de 154 en 156 m². Onderling verschillen de nieuwbouw woningen nog wel van elkaar in kleur van de gevel, kaphoogte en bijzondere details.

Meer informatie over de eerste nieuwbouw huizen in Haarzicht
De eerste nieuwbouw die we verkopen in Haarzicht wordt gebouwd in het Centrale deel. De sfeer is dorps en dat komt ook door de architectuur. Mooie details en diversiteit in de gevels en de ramen (met onder andere roedeverdelingen of ronde ramen) zorgen voor veel variatie.

Nul op de meter
Alle nieuwbouwwoningen zijn zogenaamde nul-op-de-meter-woningen en hebben een luxe Siematic keuken en standaard mooi tegelwerk en sanitair. Geniet u straks in uw lekkere voor- en achtertuin en parkeert u uw auto in het besloten parkeerhof of op eigen erf?

Woningconfigurator
De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. Realiseer straks uw woonwensen met de woningconfigurator en kies uit diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Uw huis woonklaar laten opleveren behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwbouw direct gelegen naast landgoed Haarzuilens. Wonen in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Uw toekomstige woonplek is een plek om zuinig op te zijn.

Haarzicht; Op goede gronden
Lees meer

Omgeving

Als Haarzicht straks af is, staan er circa 500 woningen. Ook komt er een school (Kees Valkensteinschool) met kinderopvang. In de gymzaal kan in de avonduren ook gesport worden. Verder heeft Haarzicht geen voorzieningen en dus woont u hier heerlijk rustig. Het nieuwbouwplan is opgebouwd in vijf buurten. De Dorpsrand, het Centrale deel, De Erven, De Lanen en De Parkzoom hebben allemaal een andere woonsfeer door de manier waarop de wegen lopen, de huizen op de kavel staan en ook door de architectuur. Het leuke is dat Haarzicht door deze variatie voor elk wat wils biedt.Haarzicht biedt straks verschillende woonbuurten. Deze hebben hun eigen karakteristieke kenmerken en zijn in basis onderverdeeld in dorps & landelijk wonen. Het Centrale deel wordt doorsneden door de archeologische zone, de voormalige Sloot van Themaat. Dit gebied wordt ingericht als heerlijk dorpspark voor iedereen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 122-157 m²
Perceeloppervlakte 127-314 m²
Inhoud 366-471 m³
Datums
Start bouw maandag 1 oktober 2018
Start oplevering donderdag 1 augustus 2019
Lees meer