JAZZ - Appartementen Project is gerealiseerd.

3543 EH, Utrecht

van € 194.000,- tot € 317.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

Zo kunt u wonen in Jazz
Jazz biedt een heel gevarieerd woningaanbod. Er komen 20 eengezinswoningen en 40 mooie appartementen. De verkoop van de appartementen start eerst, de woningen volgen later. De woningen en appartementen worden in een driehoek gebouwd. De 40 appartementen zijn verdeeld over een deel met 4 en 6 woonlagen. De appartementen op de begane grond liggen een halve verdieping verhoogd ten opzichte van de woningen. Ter plaatse van de entree bij de beganegrondappartementen ziet u vlonders. Deze overbruggen een deel van de rijbaan naar de parkeergarage. Vanuit uw appartement komt u bij de vlonders en de binnentuin.

Het hart van Jazz wordt gevormd door de tuinen van de eengezinswoningen en een binnentuin. Deze is door een tuinarchitect ontworpen en wordt voorzien van begroeiing en voorzieningen voor een biologische tuin die passen in de omgeving. De binnenplaats is bereikbaar via de tribunetrap waarop u ook kunt zitten om te genieten van de binnentuin. De binnenplaats heeft aan beide zijdes een afsluitbare poort, waardoor dit echt een privégebied is.

U heeft de keuze uit maar liefst 5 types appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De woonoppervlaktes variëren van 87 tot 120 m². Waar u ook voor kiest, u heeft altijd een heerlijk balkon op het zuiden, de beschikking over een lift en de mogelijkheid van privéparkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage.

Is Jazz de plek waar u wilt wonen? Vindt u de appartementen mooi, groot en bevalt de zonligging van het balkon u? Weet dan dat het ook nog mogelijk is om uit diverse opties te kiezen die het appartement wellicht nog beter laten aansluiten bij uw woonwensen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 87-121 m²
Inhoud 261-363 m³
Lees meer