De Tien van Houten Project is gerealiseerd.

3994 PT, Houten

van € 570.000,- tot € 625.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

Thuiskomen in stijl, in een exclusieve villa waarin al uw woondromen werkelijkheid worden. Dat is thuiskomen in De Tien van Houten, een nieuwbouwplan van 10 schitterende villa’s aan de Heidetuin in Houten.

De Tien van Houten biedt u stijlvolle villa’s, voorzien van alle comfort en gemak en een zeer luxe afwerking. Zo zijn de woningen bijvoorbeeld standaard uitgerust met een veranda, een heerlijke extra kamer op de begane grond, een luxe woonkeuken, maar liefst 5 royale slaapkamers en 2 complete badkamers met ligbad en inloopdouche.

In een villa van De Tien van Houten voelt u zich de koning te rijk! Dit unieke plan is tot in de puntjes uitgedacht en door de ronde vorm waarin de villa’s zijn gepositioneerd wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, zowel van buiten als van binnen. De opvallende ronding, de frisse architectuur met karakteristieke elementen en de bijzonder rijke detaillering maken deze villa’s een echte blikvanger in De Tuinen! Een groot voordeel daarbij is dat De Tuinen een wijk is die nagenoeg af is, en u dus direct profiteert van alle voorzieningen die deze buurt u te bieden heeft. Daarbij is De Tuinen een heerlijke plek om te wonen, met gezellige parken en leuke speelplaatsen. De 10 exclusieve villa’s hebben een verspringende dwarskap, waarbij het dak wordt bekleed met chique antracietkleurige keramische pannen. De verspringing wordt nog eens versterkt door de variatie in de kleur van het metselwerk. De warme, diepe rode kleur contrasteerd prachtig met het helder witte keimwerk en zorgt voor een schitterend gevelbeeld. Door de onderverdeling in verschillende types, met onder meer afwisseling in de erker en de raampartij op de verdieping, is elke villa uniek! In het uitgekiende ontwerp zijn de villa’s met elkaar verbonden door een heerlijke veranda, waar u fantastisch kunt genieten op een lekkere zomeravond, met een fijn uitzicht over het groen en het water. Direct achter de veranda geven de openslaande deuren toegang tot een extra kamer op de begane grond, ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als werkkamer of speelkamer. Naast het park aan uw voortuin heeft u aan de achterzijde een heerlijke achtertuin, die u mede door de ronde vorm van het plan volop beschutting en privacy biedt. De villa’s met de bouwnummers 2 t/m 9 hebben daarbij parkeergelegenheid op eigen terrein in de vorm van een gemetselde garage met daarvoor een eigen oprit. Daarnaast is er volop parkeerruimte in het parkeerhof direct achter de woningen en in het openbaar gebied. In het ontwerp is het energieverbruik van de villa’s een belangrijk uitgangspunt. De villa’s van De Tien van Houten worden standaard uitgerust met zonnepanelen, een zonneboiler en energiezuinige installaties en apparatuur. Dit resulteert in een villa die energieneutraal is. Wonen in De Tien van Houten is dus ook nog eens een minimale energierekening en duurzaam genieten! Meer informatie over

De Tien van Houten: first class wonen in exclusieve villa’s
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 193-198 m²
Perceeloppervlakte 200-300 m²
Inhoud 620-630 m³
Lees meer