Sterrenberg | Sterrenberglaan Project is gerealiseerd.

3712 BE, Huis Ter Heide

van € 435.000,- tot € 449.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

ALLE KAVELS VERKOCHT

Bouw uw droomvilla!

www.wonenopsterrenberg.nl/boslaan

Gefeliciteerd! U hebt de eerste stap genomen op weg naar de verwezenlijking van uw droom. Heel moeilijk is deze eerste stap niet. Alle kavels zijn prachtig gelegen, ruim bemeten en allemaal even mooi! Natuurlijk zijn er wel wat verschillen tussen de kavels. Maak dus snel uw keuze en neem een optie op de kavel waar uw villa het best tot zijn recht zal komen. Er zijn bouwkavels beschikbaar van ca. 645 m².

Op de kavels aan de Boslaan bent u vrij om het huis van uw dromen te bouwen. Ga dus aan de slag en bedenk hoe uw ideale huis er uit moet zien. Er zijn diverse architectonische bouwstijlen mogelijk: denk aan Jaren ’30, Notariswoning, modern etcetera.
U heeft de vrijheid om te werken met een eigen ontwerp of te kiezen voor de samenwerking met een architect*. Een architect kan uw woondromen vertalen naar realiteit; hij kan u helpen het maximale uit uw huis en kavel te halen. Met originele ontwerpideeën, creatieve indelings- mogelijkheden en praktische tips. Wilt u meer weten over het beeldkwaliteitplan, neemt u dan contact met ons op.

*) Wij helpen u graag met een onafhankelijk advies bij de keuze van een architect of de andere mogelijkheden bij de realisatie van uw droomontwerp.

Nadat het werk van de architect erop zit, komt de aannemer in beeld.

Na de creatieve fase van ontwerpen volgt het praktische gedeelte: het uitwerken van het ontwerp tot een concreet bouwplan. De architect kan u hierbij uitstekend helpen en zorgt ervoor dat er een duidelijk bestek ligt waarop een aannemer de prijsopgave kan baseren. We informeren u graag over alle mogelijkheden. SelektHuis is vaste partner van VolkerWessels Vastgoed voor de bouwkavels aan Boslaan. SelektHuis kan u al het regelwerk uit handen nemen. Zelf een aannemer op het oog? U bepaalt zelf met wie u gaat bouwen.
Lees meer

Omgeving

WONING INRUIL BESPREEKBAAR!Is uw oog gevallen op één van de tien bijzonder ruime kavels van het nieuwbouwproject Sterrenberg? Ziet u uw eigen architechtonische hoogstandje al verrijzen, maar heeft u uw huidige woning nog niet verkocht? Geen nood! Wij zijn namelijk bereid om onder bepaalde voorwaarden uw huidige woning in te ruilen tegen één van de droomkavels. Is uw interesse gewekt? Vraag één van de makelaars naar de voorwaarden!OVERBRUGGINGSGARANTIE BESPREEKBAARHeeft u uw eigen woning nog niet verkocht, maar wilt u wel een nieuwe aankopen? Geen probleem met overbruggingsgarantie! Zolang uw woning niet is verkocht ontvangt u maandelijks compensatie voor de dubbele woonlasten. Kijk voor meer informatie op www.overbruggingsgarantie.nlBOSLAAN: 8 VRIJE KAVELS T.B.V. VRIJSTAANDE VILLA'SBouw uw droomvilla!Gefeliciteerd! U hebt de eerste stap genomen op weg naar de verwezenlijking van uw droom. Heel moeilijk is deze eerste stap niet. Alle kavels zijn prachtig gelegen, ruim bemeten en allemaal even mooi! Natuurlijk zijn er wel wat verschillen tussen de kavels. Maak dus snel uw keuze en neem een optie op de kavel waar uw villa het best tot zijn recht zal komen.Op de kavels aan de Boslaan bent u vrij om het huis van uw dromen te bouwen. Ga dus aan de slag en bedenk hoe uw ideale huis er uit moet zien. Uiteraard dient u rekening te houden met het beeldkwaliteitsplan waarin enkele bepalingen zijn vastgelegd, met name met betrekking tot het algemene karakter van de woningen. Zo zijn er enkele regels gesteld aan de ligging van uw droomhuis op het perceel, en dienen voor het ontwerp enkele basale kenmerken in acht te worden genomen.Samenwerken met een architect biedt grote voordelen. Hij kent de regels en weet daar creatief mee om te gaan. Met alle ontwerpvrijheid maakt hij samen met u uw droomwens waar.U heeft de vrijheid om te werken met een eigen ontwerp of te kiezen voor de samenwerking met een architect*. Een architect kan uw woondromen vertalen naar realiteit; hij kan u helpen het maximale uit uw huis en kavel te halen. Met originele ontwerpideeën, creatieve indelings- mogelijkheden en praktische tips.*) Wij helpen u graag met een onafhankelijk advies bij de keuze van een architect of de andere mogelijkheden bij de realisatie van uw droomontwerp.Nadat het werk van de architect erop zit, komt de aannemer in beeld.Na de creatieve fase van ontwerpen volgt het praktische gedeelte: het uitwerken van het ontwerp tot een concreet bouwplan. De architect kan u hierbij uitstekend helpen en zorgt ervoor dat er een duidelijk bestek ligt waarop een aannemer de prijsopgave kan baseren. We informeren u graag over alle mogelijkheden.De oplevering nadert. Samen met de architect en de aannemer controleert u of al het werk correct is uitgevoerd. De laatste puntjes worden op de i gezet.Nog heel even en dan is het zover: na de sleuteloverdracht kunt u het glas heffen in uw nieuwe villa!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 1 m²
Perceeloppervlakte 686-731 m²
Inhoud 1 m³
Lees meer