Fultonpark

3439, Nieuwegein

Algemeen

In voorbereiding!

Binnenkort start de verkoop van de 137 duurzame appartementen aan de Fultonbaan te Nieuwegein. Het project is op dit moment nog volop in voorbereiding maar je kunt alvast jou interesse kenbaar maken op de projectwebsite(www.woneninfultonpark.nl) dan houden wij jou op de hoogte van de ontwikkelingen.

---

Fultonpark een slimme plek om te wonen!
Tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen ontwikkelt Fortius Real Estate Development het project Fultonpark bestaande uit 137 slimme duurzame en luxe appartementen. De appartementen variëren van ca. 37 tot 133 m2 met een kwalitatieve buitenruimte, eigen berging en ruime parkeergelegenheid. In het Fultonpark komt een zelfstandig zorgcomplex, is er ruimte voor een beperkt aanbod van commerciële ruimten en worden koopwoningen ontwikkeld. Alle woningen worden zeer duurzaam, gasloos uitgevoerd. Ook worden de woningen voorzien van een luxe keuken en luxe sanitair, waar eigen keuze centraal staat.

Fultonpark is en nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt, waar kantoren plaatsmaken voor woningen. De wijk Rijnhuizen transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie vrije woonlocatie van circa 2.500 woningen waar werken en wonen hand en hand samen gaan.

De bereikbaarheid van Rijnhuizen is uitstekend, openbaar vervoer op loopafstand en uitvalswegen naar A2/A12/A27. Het centrum van Nieuwegein, winkelcentrum City – Plaza is op 10 fietsminuten te bereiken en met 20 fietsminuten ben in je in de gezelligheid van Utrecht.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 37-133 m²
Lees meer