PARCK030 Verhuurd

3543 HR, Utrecht

van € 935,- tot € 1.300,- /mnd

Project website

Algemeen

INSCHRIJFTERMIJN VERSTREKEN | SCHRIJF JE IN ALS RESERVEKANDIDAAT

De projectwebsite (parck030.nl) is aangevuld met uitgebreide informatie over de appartementen. Heb je jouw nieuwe appartement gekozen? Dan kun je een account aanmaken en je digitaal inschrijven.

Schrijf je in als reservekandidaat via parck030.nl

---

Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op een steenworp afstand van het nieuwe Leidsche Rijn Centrum , op 15 fietsminuten van de Utrechtse binnenstad en loopafstand van NS station Terwijde, verrijst PARCK030. Een opvallend appartementencomplex met 43 appartementen in het luxe huursegment en 2 appartementen in het middeldure segment.

De 45 appartementen in PARCK030 zijn verdeeld over twee woontorens. Het verschil in uitstraling van de torens maakt dat de torens beide hun eigen architectonische karakter krijgen. Zo wordt het lage bouwdeel voorzien van lamelbalustraden en is er voor het hoge bouwdeel gekozen voor glasbalustraden. Een ander opvallend verschil is de gevelbekleding: het lage bouwdeel wordt uitgevoerd in metselwerk en het hoge bouwdeel wordt afgewerkt met aluminium gevelpanelen.

In de lage toren komen in totaal 12 appartementen variërend in grootte van circa 76 - 81 m2. In de hoge toren komen in totaal 33 appartementen variërend in woonoppervlak van 66 - 114 m2. De parkeergarage bevindt zich onder beide gebouwen met onder iedere toren een eigen fietsenberging. De luxe appartementen hebben twee of zelfs drie kamers en beschikken allemaal over een balkon. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven dankzij het fraaie uitzicht het gevoel van heerlijk buiten wonen. Alle appartementen zijn tevens voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair.

Welk appartement je ook kiest, hier woon je heerlijk ruim en vrij met voor een groot aantal appartementen zelfs een geweldig uitzicht over het Waterwinpark. Welk appartement in PARCK030 kies jij?
Lees meer

Omgeving

In het noordelijke deel van Leidsche Rijn ligt de moderne, dynamische en waterrijke wijk Terwijde. Brede watergangen, rietoevers, kleine bruggetjes en het ruime Waterwinpark zijn bepalend voor de sfeer in het grootste deel van de wijk. En ook met de voorzieningen is het prima gesteld in Terwijde. Je vindt er verschillende basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Er is een gezondheidscentrum en winkelcentrum Terwijde waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. En het Utrechtse centrum ligt natuurlijk vlakbij. Je bent er zo dankzij de goede bereikbaarheid van Terwijde.Het NS-station, Station Utrecht Terwijde, zorgt voor een snelle treinverbinding met Utrecht, Leiden en Den Haag/Rotterdam en daarnaast heeft de wijk een netwerk van veilige fiets- en voetgangersroutes. En ook de nieuw aangelegde Daphne Schippersbrug is ideaal, met de fiets ben je zelfs binnen 15 minuten in de binnenstad van Utrecht. Toch liever met de bus? Ook bussen rijden regelmatig door Terwijde.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 66-114 m²
Inhoud 196-342 m³
Datums
Start bouw donderdag 1 maart 2018
Start oplevering zondag 1 september 2019
Lees meer