De Parkwachters Project is gerealiseerd.

3438 MR, Nieuwegein

van € 450.000,- tot € 500.000,-

Algemeen

PROJECT VERKOCHT

Eigenwijs en duurzaam wonen midden in het park

Project Parkwachters is misschien wel het állermooiste stukje van Blokhoeve. Hier woon je letterlijk met je voeten in het gras. Midden in het groen, in het hart van het park, komen 8 luxe (half)vrijstaande villa’s met een zeer onderscheidende en markante architectuur. Word jij één van de bevoorrechte bewoners die heerlijk gaat genieten van exclusief, kleinschalig wonen in het park?

Wonen in Parkwachter is eigenwijs en duurzaam wonen in een prachtige omgeving. Je woont hier in een moderne, kubistische woning met een stoer en stads uiterlijk, maar tegelijkertijd heb je de mooiste natuur en volop groen en water binnen handbereik. Ook bijzonder aan dit project is de duurzaamheid. Alle woningen hebben een EPC van 0,0! Dit wordt onder andere bereikt door het toepassen van zonnepanelen, triple glas en een warmtepomp.

Het hart van Blokhoeve
De Parkwachters midden in Blokhoeve: een fraaie, splinternieuwe wijk waar de sfeer wordt bepaald door water en groen. Hier geniet u elke dag weer van rust en ruimte, terwijl u tegelijkertijd heel centraal woont ten opzichte van het centrum van Nieuwegein en dat van Utrecht. Een fijne, rustige woonomgeving met het stadsleven binnen handbereik; het beste van 2 werelden.

Statige stadsvilla’s
De Parkwachters bestaat uit 2 vrijstaande en 6 halfvrijstaande villa’s met een modern en statig uiterlijk. De robuuste kubussen stijgen uit boven het park en vormen een markant herkenningspunt in het groene landschap; u begrijpt direct waar de naam Parkwachters vandaan komt. De woningen staan midden in het groen en hebben een zeer opvallende architectuur met verschillende niveaus en platte daken. Allemaal hebben ze 3 woonlagen en een buitenruimte in de vorm van een privé-terras aan de woonkamer en een fijn dakterras. Maar de echte achtertuin, dat is natuurlijk het park!
Lees meer

Omgeving

In Parkwachters woon je groen en ruimtelijk, maar ook met alles bij de hand. Parkwachters ligt in de wijk Blokhoeve, een van de nieuwste en mooiste stukken van Nieuwegein. Je woont hier dicht bij het stadshart Cityplaza én dicht bij Utrecht. Een fijne, rustige woonomgeving met het stadsleven binnen handbereik; het beste van 2 werelden.De wijk Blokhoeve is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de directe omgeving is van alles te doen.In het sportcentrum kun je onder meer tennissen en fitnessen, en in de buurt zijn meerdere sportverenigingen waaronder voetbal en atletiek. Ook zijn er meerdere basisscholen in de buurt. Nieuwegein heeft een bruisend overdekt winkelcentrum (Cityplaza) en je bent ook zo in het gezellige centrum van Utrecht.Vanuit je eigen statige vesting kijk je prachtig weg over water en natuur. De hele wijk is ruim en groen opgezet, met veel speelgelegenheden en leuke plekjes om te wandelen of gewoon even lekker buiten te zitten.Het Blokhoevepark is een ruim opgezet park met royale, deels glooiende grasweides en fraaie grote bomen. De noordelijke rand van het park wordt voorzien van groepen wintergroene struiken die de woningen deels omsluiten. Hierdoor ontstaat een natuurlijk overgang en hebben de woningen volop privacy.De woningen en struikgroepen vormen een fraaie, zachte rand als toevoeging aan het park. De struikgroepenzorgen voor geborgenheid op het terras en in de woning, zonder dat het een opgesloten gevoel geeft.In het park kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen. Er zijn meerdere leuke speel- en sportvoorzieningen en natuurlijk kunnen ze ook naar hartenlust ravotten in het park zelf.De woningen staan, als echte parkwachters, fraai opgesteld aan de rand van het Blokhoevepark. Een heerlijke plek, want hierdoor heb je een mooi groen en vrij uitzicht én een fijne plek om te ontspannen!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 163 m²
Perceeloppervlakte 169-193 m²
Inhoud 489 m³
Datums
Start bouw dinsdag 1 mei 2018
Start oplevering zaterdag 1 december 2018
Lees meer

Video