Buurtschap het Burgje | Fase 1 Verkocht

3984 LK, Odijk

van € 548.465,- tot € 725.110,- v.o.n.

Project website

Algemeen

OPGELEVERD | Nog 1 bouwnummer beschikbaar!

Heb jij interesse in één van de woningen in Buurtschap Het Burgje? Maak dit dan kenbaar door je in te schrijven via de projectwebsite (buurtschaphetburgje.nl). Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen of om een gesprek in te plannen over één van de laatste beschikbare bouwnummers. Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid, plattegronden van de woningen en overige verkoopdocumentatie kun je ook terecht op de projectwebsite (buurtschaphetburgje.nl). In Fase 1 is op dit moment enkel bouwnummer 78 nog beschikbaar!

---

Buurtschap Het Burgje bestaat uit 141 woningen die gelegen zijn rondom één van de centrale groene hotspots. Het beste van beide werelden is de basis van het Buurtschap.

Genieten van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik en de vruchten plukken van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Het ene moment in hartje Utrecht gezellig uit eten, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Ruimte voor de kinderen om vrijuit te spelen en te genieten van de wijde vergezichten. Tevens is de link met de natuur nauw verweven in het concept en niet enkel een 'groen sausje'.
Een landelijk Buurtschap met twee unieke hotspots: Het Burgje en de Heuveltjes. In beide hotspots staat de rijke geschiedenis en de relatie met het omliggende landschap centraal. Deze markante en grote openbare ruimte biedt niet alleen ruimte voor, maar zorgt er ook voor dat het archeologische 'archief' bewaard kan blijven. Want de Buurtschap ontleent haar identiteit niet alleen aan de karakteristieke openbare ruimtes en levendige mix van functionaliteiten van Het Burgje, maar ook aan de dorpse en warme architectuur.

Het Buurtschap bestaat uit rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter die, naar het lijkt, willekeurig uitgestrooid zijn. Doordat de mogelijkheid bestaat van het toevoegen van verschillende opties krijgen de woningen nog meer een eigen persoonlijkheid.
De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.

Fase I bestaat uit 41 woningen waaronder rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen worden uitgevoerd met meerwerk wat reeds in de VON-prijs is inbegrepen. Voor meer informatie kun je terecht op de project website (buurtschaphetburgje.nl).
Lees meer

Omgeving

Tussen groene landerijen en verscholen tussen de fruit boomgaarden ligt Buurtschap Het Burgje. Centraal gelegen direct naast het dorp Odijk. 3 minuten van de A12, 10 minuten fietsen naar Station Bunnik en tevens het intercity station Driebergen-Rijsenburg en 30 minuten fietsen naar de binnenstad van Utrecht. Een markant en duurzaam nieuwbouwproject met veel ruimte om te genieten van de vrijheid die het buitenleven biedt met binnen handbereik alle voordelen die het dorp Odijk en de stad Utrecht hebben.Zaterdagochtend lopend naar het hart van Odijk. Eerst een kopje koffie halen bij Het Wapen van Odijk om vervolgens een vers broodje te halen bij warme bakker en een lekker stukje vlees voor op de BBQ bij ambachtelijke slagerij. De zon schijnt die middag en je parkeert binnen no time je fiets op ledig erf en slentert langs de oude gracht het mooie Utrecht in.Wonen in Buurtschap Het Burgje betekent voor sportliefhebbers veel ruimte en faciliteiten binnen handbereik. Kilometers fietsen langs de diverse kastelen en landgoederen door de uitgestrekte landerijen, hardlopen en wandelen over de mooie paden of een potje tennissen op de banen van SVOT. Hockey, fitness, atletiek het kan allemaal in de nabij geleden plaatsen Bunnik, Zeist en Driebergen. Voor de kinderen zijn de scholen en opvang op fietsafstand.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 163-183 m²
Perceeloppervlakte 139-462 m²
Inhoud 605-696 m³
Datums
Start bouw maandag 1 juli 2019
Start oplevering zaterdag 1 augustus 2020
Lees meer