Sinfonia

3541 BE, Utrecht

van € 275.000,- tot € 850.000,- v.o.n.

Algemeen

Luxe wonen op 5 minuten fietsen van Leidsche Rijn Centrum en nog geen kwartiertje fietsen naar de binnenstad van Utrecht. We zijn druk bezig met het uitwerken van de verschillende woningtypen in nieuwbouwproject Sinfonia. De start verkoop staat gepland voor 2e kwartaal 2019.

Indicatieve verkoopprijzen
In de twee woonblokken van Sinfonia is bijna geen van de 50 woningen hetzelfde. Er worden ca. 17 woningtypen uitgewerkt waarbij de gevels ook weer variëren. Je woont dus echt in een unieke woning! Om alvast een indicatie te geven van de prijzen hebben we de woningen onderverdeeld in drie categorieën. Onderstaande prijsindicaties zijn inclusief parkeerplaats in de stallingsgarage onder de woningen, ingerichte badkamer, keukencheque en duurzaam energiesysteem.

Appartementen (gelijkvloers): ± € 275.000 tot ± € 400.000 v.o.n.
Stadswoningen type Comfort (4 woonlagen): ± € 400.000 tot ± € 650.000 v.o.n.
Herenhuizen type Riant (5 woonlagen): ± € 650.000 tot ± € 850.000 v.o.n.

Inspiratie Anders wonen
De royale herenhuizen type Riant met grote verdiepingshoogte op de begane grond bieden veel mogelijkheden voor een bijzondere functie aan huis. We hebben enkele inspirerende indelingen verzameld met een ontwerpwedstrijd. Bekijk de ontwerpen.

Start verkoop
De woningen en alle verkoopdocumentatie worden nu verder uitgewerkt. De komende periode presenteren wij steeds meer details over de woningen zoals nieuwe gevelimpressies, woningplattegronden, afmetingen, verkoopprijzen en de datum van start verkoop.

Volg het project Sinfonia
Alle tot nu toe beschikbare informatie kunt u terugvinden op de projectwebsite. Wanneer u het project volgt via de projectwebsite wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 70-215 m²
Lees meer