Rijnvliet Zuid Fase 3 Verkocht

3545, Utrecht

van € 359.000,- tot € 676.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

INSCHRIJVING GESLOTEN

WOONWIJK RIJNVLIET
Aan de zuidzijde van Leidsche Rijn is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Rijnvliet biedt straks in totaal ca. 1100 woningen in diverse deelplannen. Inmiddels zijn de eerste twee fases volledig verkocht! Van Wanrooij gaat in totaal 516 woningen realiseren.

De woonwijk Rijnvliet ligt in een waterrijk gebied nabij de Strijkviertelplas. De wijk wordt ontworpen met veel groen en water, heerlijk om te wonen. De wijk ligt op steenworp afstand van Leidsche Rijn Centrum, de binnenstad van Utrecht en alle uitvalswegen. Rijnvliet, het nieuwe Tuindorp, heeft straks alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, een rugbyclub en een manage. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Vanuit de wijk fiets je binnen 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersburg naar de binnenstad van Utrecht.

WONINGEN
Ondanks de vele verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van handvorm bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen antraciet en aarderode pannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op je openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis. Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

Fase 3 bestaat uit het volgende variërende woningaanbod:
- Rij- en hoekwoningen type H: vanaf € 359.000 v.o.n.
- Hoekwoningen type B - vanaf € 369.000 v.o.n.
- Hoekwoningen type C - vanaf € 379.000 v.o.n.
- Tweekappers type L - vanaf € 480.000 v.o.n.
- Hoekwoning type K - vanaf € 494.000 v.o.n.
- Tweekappers type D - vanaf € 514.000 v.o.n.
- Vrijstaande woningen type E - vanaf € 540.000 v.o.n.
- Vrijstaande woningen type N - vanaf € 645.000 v.o.n.

Prognose start bouw: 1e kwartaal 2019
Prognose oplevering: 1e kwartaal 2020
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 131-176 m²
Inhoud 478-753 m³
Lees meer

Video