NEW15 Verkocht

3439 NK, Nieuwegein

van € 197.950,- tot € 269.950,- v.o.n.

Project website

Algemeen

HET LAATSTE APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

---

Aan de Newtonbaan 7 in Nieuwegein staat een kantoorpand dat omstreeks 1996 is gebouwd. Dit kantoorpand wordt duurzaam getransformeerd naar een kleinschalig woongebouw met 15 nieuwe woonappartementen. De twee en drie kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 52 tot 70 m2 worden luxe afgewerkt en compleet uitgevoerd. De moderne keuken is voorzien van diverse apparatuur. De woningen beschikken over een prachtige buitenruimte tot wel circa 95 m2!

De appartementen op de begane grond krijgen allemaal een eigen privé tuin die wordt afgescheiden door een (gedeeltelijk bestaande) beukenhaag. Op de eerste verdieping worden de appartementen voorzien van een fijn balkon. Op de tweede verdieping blijft een deel van het dakterras behouden en vergroot, zodoende hebben de appartementen op de tweede verdieping een zeer royaal dakterras. De opbouw op de tweede verdieping wordt geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe gevelbekleding waarbij gebruik wordt gemaakt van fraaie materialen. De dakopbouw krijgt hierdoor een levendige uitstraling. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de energievoorziening. De daken worden voorzien van een nieuwe hoogwaardige isolatie om het warmteverlies te beperken.

Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en visite. Alle appartementen beschikken over een inpandige private berging.

Het pand is gelegen in een groene omgeving, de bushalte is op zeer korte afstand gelegen en biedt de mogelijkheid om snel in het centrum van Nieuwegein of Utrecht te komen. Op loopafstand van het pand bevindt zich het Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen met zijn groene omgeving.

Koopsommen zijn vanaf € 197.950 v.o.n.

TRANSFORM YOUR DREAMS INTO REALITY!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 52-70 m²
Inhoud 156-210 m³
Datums
Start bouw zaterdag 1 juni 2019
Start oplevering zaterdag 1 februari 2020
Lees meer