JAZZ - Eengezinswoningen Project is gerealiseerd.

3543 EH, Utrecht

van € 289.000,- tot € 349.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

Jazz biedt een heel gevarieerd woningaanbod. Er komen 20 eengezinswoningen met grote tuin en 40 appartementen. De woningen en appartementen worden in een driehoek gebouwd.

Het hart van Jazz wordt gevormd door de tuinen van de eengezinswoningen en een binnentuin. Deze is door een tuinarchitect ontworpen en wordt voorzien van begroeiing en voorzieningen voor een biologische tuin die passen in de omgeving. Hieromheen liggen de tuinen waar u in alle rust kunt genieten van het zonnetje. De binnenplaats heeft aan beide zijden een afsluitbare poort, waardoor dit echt een privégebied is.

Alle eengezinswoningen hebben drie volledige woonlagen waardoor de woonoppervlaktes bijzonder riant zijn: 140 tot 159 m². U heeft de keuze uit 3 verschillende woningtypes. Tussenwoning type A is 5,40 meter breed en telt 142 m², hoekwoning type B is 6,00 meter breed en heeft een woonoppervlakte van 159 m². De meest bijzondere woning is type C. Deze woning is 141 m² groot en heeft een ‘knik’.

Voor de bewoners van de eengezinswoningen zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De bouwnummers 7, 11 en 20 hebben een garage.

TYPE A
Type A komt 16 keer voor in Jazz. Deze eengezinswoning ligt aan de Rijnkennemerlaan-Noord, de Nat King Colestraat en de Jazz Boulevard. Door de 3 volledige woonlagen heeft u een woonoppervlakte van 142 m².

De ruime entree biedt u toegang tot het toilet, de trap naar boven en de woonkamer. Eenmaal binnen valt gelijk op hoe heerlijk licht dit huis is. De grote glazen pui met een deur naar de tuin zorgt voor een prettige lichtinval. De compleet ingerichte keuken vindt u aan de voorzijde van het huis.

Op de 1e verdieping heeft u 3 riante slaapkamers, waarvan 1 woningbreed met verdiepingshoge raampartij en Frans balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Optioneel is een bad mogelijk. Op de 2e verdieping zijn er nog 2 onbenoemde ruimtes en een ruimte waar u de wasmachine en droger neer kunt zetten.

TYPE B
Er zijn 3 types B beschikbaar. Deze hoekwoningen liggen aan de Rijnkennemerlaan-Noord, de Nat King Colestraat en de Jazz Boulevard. Twee woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein in de garage, de derde heeft een extra brede kavel. Door de woonoppervlakte van 159 m² leeft u hier echt heel riant.

Aan de achterzijde van het huis heeft u een 6 meter brede tuingerichte woonkamer. De keuken, die volledig is ingericht, ligt aan de voorzijde. In de basis al bijzonder fraai uitgerust, maar voelt u zich vrij om hier uw droom-keuken van te maken. De ruimte leent zich ervoor.

Op de 1e verdieping heeft u 3 slaapkamers en een grote, luxe badkamer. Op de 2e verdieping is de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger. De 2 onbenoemde ruimten kunt u vrij eenvoudig zelf omtoveren tot een werk- of hobbykamer.

TYPE C
Wilt u iets bijzonders? Een huis met een unieke indeling en veel leefruimte. Kies voor woningtype C aan de Rijnkennemerlaan-Noord. De enorm grote woonkamer met open keuken baadt in een zee van licht door de grote hoeveelheid ramen. Naast uw woning heeft u
een garage.

Dit huis heeft 2 slaapkamers en een grote badkamer met 2e toilet op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping treft u nog 2 onbenoemde ruimtes die u eenvoudig kunt omtoveren tot een hobby- of werkkamer. Daarbij is er een technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 141-159 m²
Perceeloppervlakte 103-158 m²
Inhoud 423-477 m³
Datums
Start bouw vrijdag 1 september 2017
Start oplevering woensdag 1 augustus 2018
Lees meer