Defensie-eiland ZUID. F1A

3441 VK, Woerden

€ 737.500,- v.o.n.

Algemeen

Na het succes van plandelen Noord en Midden is het nu tijd voor hét slotstuk: Defensie-eiland Zuid. De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de rand van de binnenstad en gelegen aan de singel van Woerden vind je Defensie-eiland. Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Hier woon je heerlijk ontspannen, maar geniet je tegelijkertijd ook van alles wat Woerden te bieden heeft.

ZEVEN UNIEKE IDENTITEITEN
Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit. Kies voor een Puur appartement, een Eigenwijze kadewoning, Vastberaden wonen aan het water, Robuust wonen in de industriële straat, een Krachtig appartement, wonen met Lef of Stoer en-suite wonen!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Perceeloppervlakte 81-172 m²
Inhoud 398 m³
Datums
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering woensdag 15 april 2020
Lees meer

Objecttypen

Defensie-eiland ZUID. F1A EIGENWIJS.

van € 460.000,- tot € 699.000,- v.o.n.
Aan de waterkant op ZUID. komen zes opvallend ontworpen kadewoningen. Ze zijn maar liefst 10 meter breed, hebben hierdoor een hele grote tuin en de hele voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd. En met zijn unieke plattegrond, steel jij zeker de show. 's Ochtends schuif je de gordijnen open en kijk je vanuit je bed direct op het water. Als dat niet lekker wakker worden is? Extra fijn zijn die twee slaapverdiepingen met twee badkamers. Genoeg plek dus voor die eigenwijze kleintjes...

Highlights EIGENWIJS

- € 679.500 v.o.n.
- Maar liefst ca. 188 m2 woonoppervlakte
- Perceeloppervlakte ca. 175 m2
- 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage
- Zeer fraaie glazen gevel, hierdoor overal zicht op water
- Schuifpui aan voor- en achterzijde
- Royale tuin (ca. 8m diep en 10,5m breed) gelegen op het Noordwesten
- Stalen kolom als statement in woonkamer
- Maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamer

Meer weten over woningtype Eigenwijs? Bekijk de downloads!

Van een klein appartement verhuizen naar een eengezinswoning mét tuin, vlakbij de stad is een droom van veel jonge stellen. En vergeet niet de grote leefkeuken, uitzicht op het water en dan ook nog het liefst een nieuwbouwwijk waar al mensen met kinderen wonen. Zelf kun je niet wachten op zo'n eigenwijze kleine...
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-188 m²
Perceeloppervlakte 87-180 m²
Aantal woningen 6
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019

Defensie-eiland ZUID. F1A KRACHTIG.

van € 340.000,- tot € 1.125.000,- v.o.n.
Kinderen de deur uit...en van de kleinkinderen alleen nog de lusten, dat klinkt als een mooi moment om uit het leven te halen wat er nog in zit. Een gelijkvloerse woning om de hoek van de stad, maar dichtbij een recreatiegebied om te fietsen en wandelen is een grote wens. En die kleinkinderen moeten kunnen komen logeren.

Op de kop van ZUID. komt het meest krachtige gebouw van Defensie-eiland. Hier heb je de keuze uit 14 appartementen, verdeeld over drie verschillende hoogtes. Met haar grid in het metselwerk ontstaat er een reliëf in de gevel, waardoor de strakke lijnen goed zichtbaar zijn. De gevel aan de waterzijde wordt als het ware omzoomd door een metalen constructie waardoor de buitenruimtes overdekt zijn.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 67-226 m²
Aantal woningen 14
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019

Defensie-eiland ZUID. F1A LEF

van € 495.500,- tot € 510.000,- v.o.n.
Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een hele andere dimensie ontstaat. De grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel licht binnen is en door de donkere omlijstingen zien ze er anders dan anders uit; Lef!

Highlights LEF.

- Vanaf € 495.500 v.o.n.
- Maar liefst 155 m2 woonoppervlak
- Gelegen in de autoluwe Industriestraat
- Keuken voor of achter; aan jou de keus
- 3 slaapkamers
- Vrije zolder om zelf nog helemaal in te delen
- Casco keuken, badkamer & toilet; helemaal naar eigen wens in te vullen
- Royale tuin (ca. 8m diep en 8m breed) gelegen op Zuidoosten
- 1 parkeerplaats in de parkeergarage

Meer weten over woningtype Lef? Bekijk de downloads!

Durfal is door de jaren heen jouw bijnaam geworden. Het leven zie je als een ontdekkingsreis en daarom stap jij graag uit je comfort zone. Je bent altijd dingen aan het ondernemen – zowel alleen als samen. Thuiskomen betekent voor jou nieuwe plannen uitstippelen en je bucketlist in alle rust aanvullen. Jouw ‘basiskamp’ voor al je snode plannen en wilde ideeën.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 155 m²
Perceeloppervlakte 126-135 m²
Aantal woningen 7

Defensie-eiland ZUID. F1A LEF xl.

van € 575.500,- tot € 597.500,- v.o.n.
Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: Groosman. Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning is extra breed waardoor er weer een hele andere dimensie ontstaat. De grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel licht binnen is en door de donkere omlijstingen zien ze er anders dan anders uit; Lef!

Highlights LEF xl.

- Vanaf € 582.500 v.o.n
- Maar liefst 164 m2 woonoppervlak
- Gelegen aan de kade met prachtig zicht op het water
- Keuken voor of achter, aan jou de keus
- Luxe uitgevoerd met keuken, sanitair & tegelwerk
- Maar liefst 5 slaapkamers
- Royale tuin (ca. 7m diep en 8m breed) gelegen op Noordwesten
- 1 parkeerplaats in de parkeergarage

Meer weten over woningtype Lef? Bekijk de downloads!

Durfal is door de jaren heen jouw bijnaam geworden. Het leven zie je als een ontdekkingsreis en daarom stap jij graag uit je comfort zone. Je bent altijd dingen aan het ondernemen – zowel alleen als samen. Thuiskomen betekent voor jou nieuwe plannen uitstippelen en je bucketlist in alle rust aanvullen. Jouw ‘basiskamp’ voor al je snode plannen en wilde ideeën.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 164 m²
Perceeloppervlakte 128-134 m²
Aantal woningen 4

Defensie-eiland ZUID. F1A PUUR.

€ 737.500,- v.o.n.
Naast het authentieke pand De Wasserij komt een prachtig puur en compact appartementengebouw te staan. Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland. De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw werden gebouwd. De combinatie van beton, baksteen en glas zorgen voor een ferme uitstraling en de duidelijk afleesbare gevelindeling. Dit geeft het gebouw een helder en puur karakter. Daarnaast zijn alle zeven ruime appartementen voorzien van verdiepingshoge ramen, welke veel licht toelaten in de woning een geweldig uitzicht over het water bieden. Ieder appartement is uniek, geen plattegrond en/of buitenruimte gelijk en ze variëren tussen de 100 en 215 m2 woonoppervlakte.

Meer weten over de appartementen? Bekijk de downloads!

Eerlijk en écht, dat ben jij. Vrienden en familieleden zijn niet voor niets dol op je. De hele club komt geregeld over de vloer bij jou. Jouw huis is dé plek om samen te komen, spelletjes te spelen en bij te kletsen met elkaar. En zodra iedereen weer weg is, kruip jij weer lekker op de bank met een goed boek en een warme kop thee!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Aantal woningen 1 (van 7)

Defensie-eiland ZUID. F1A ROBUUST.

van € 440.000,- tot € 699.500,- v.o.n.
Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij woningtype ROBUUST. op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 123 tot 213 m2. Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot werk-/praktijkruimte aan huis. Het allerfijnste aan dit woningtype is de ruime tuin met berging gelegen op het zuidoosten en een parkeerplaats in de parkeerkelder beschikbaar.

Highlights ROBUUST – bnr. 30

- € 649.500 v.o.n.
- Woonoppervlakte vanaf ca. 188 m2
- Perceeloppervlakte ca. 175 m2
- 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage
- Schuifpui aan achterzijde
- Aan de voorzijde zicht op de industriële straat
- Royale tuin gelegen op het Zuidwesten
- Achterom en berging
- Stalen kolom als statement in woonkamer
- Zeer ruime entree
- Vijf slaapkamers en twee badkamers

Highlights ROBUUST – bnr. 33

- € 699.500 v.o.n.
- Maar liefst 213 m2 woonoppervlak!
- Perceeloppervlakte ca. 155 m2
- Zeer ruime woonkamer met diagonaal zicht
- 1 parkeerplaats in de parkeergarage (optioneel 2e bij te kopen voor € 27.500 von)
- 2 schuifpuien aan achterzijde
- Aan de voorzijde zicht op de industriële straat
- Royale tuin gelegen op het Zuidwesten (ca. 10 meter diep en 5 meter breed) , met verschillende hoogtes hierdoor kunnen speelse terassen gemaakt worden
- Achterom en berging
- Stalen kolom als statement in woonkamer
- Zeer ruime entree
- Vijf slaapkamers en twee badkamers (enkel de aansluitpunten, naar eigen smaak af te werken)

Meer weten over woningtype Robuust? Bekijk de downloads!

Een gezin met twee kinderen, een grote vriendenkring en een goede baan. De kinderen gaan bijna naar de middelbare school, dus het idee om ooit weer de reuring van de stad op te zoeken is weer terug. Een woning met een goede werkplek in of aan huis, om zo dicht bij het gezin te zijn, maar eventueel ook klanten te ontvangen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-213 m²
Perceeloppervlakte 87-175 m²
Aantal woningen 6
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019

Defensie-eiland ZUID. F1A VASTBERADEN.

van € 497.500,- tot € 1.095.000,- v.o.n.
Op het zuidelijkste deel van het eiland komen straks zeven zogenaamde 'bootwoningen'. De gevels van deze woningen bestaan uit een vastberaden combinatie van de materialen zink(look) en hout. Dit zorgt voor een fraai, bijna Scandinavisch, design. Twee van deze bootwoningen zijn zeer uitgesproken en uniek te noemen. De fraaie raampartij aan het water zorgt voor een spectaculair uitzicht en de (optionele) vides geven de interieurs een zeer speels effect. Een eigen boot bij jouw huis? Geen probleem, deze leg je gemakkelijk aan je eigen terras aan het water gelegen op het zuiden. De vijf eengezinswoningen hebben een woonoppervlak van maar liefst circa 138 m2 is er ruimte voor drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. Zet in de woonkamer de openslaande tuindeuren open en je haalt zo het zonnetje in huis.

Highlights VASTBERADEN – bnr. 16

- € 880.000 v.o.n.
- Ca. 182 m2 woonoppervlak
- Ca. 77 m2 perceeloppervlak
- 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage
- Vouwpui over de gehele breedte van de woning
- Ruime living van ca. 43 m2
- Terras op zuidwest van ca. 27 m2
- Drie slaapkamers en twee badkamers
- Eén slaapkamer met bijzondere vide
- Tweede verdieping geheel nog naar eigen wens in te delen

Meer weten over woningtype Vastberaden? Bekijk de downloads!

Zelf drie kinderen in verschillende leeftijdscategorieën en samen een gezin van zes personen. Nou ja, om de week dan! Een drukte van jewelste, maar door de vlinders in je buik één groot genot. Een traditionele woning past niet bij dit nieuwe gezin; ruimte, vrijheid, creativiteit is belangrijk, maar een industriële look net zo!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 138-240 m²
Perceeloppervlakte 77-121 m²
Aantal woningen 7
Start bouw vrijdag 15 juni 2018
Start oplevering dinsdag 31 december 2019