Defensie-eiland | De Wasserij Project is gerealiseerd.

3441, Woerden

van € 499.500,- tot € 540.000,- v.o.n.

Algemeen

Het Defensie-eiland is een schiereiland in Woerden, gelegen tussen station Woerden en het centrumgebied. Hier wordt het Woongebouw De Wasserij gerealiseerd. De wasserij, vroeger ontworpen door majoor-ingenieur der genie Van Wely, krijgt hiermee een nieuwe functie. Op de verdieping worden drie unieke appartementen gerealiseerd. Elk appartement met zijn eigen karakter en eigen toegang tot een riante binnentuin (dakterras).
Houd u van het zicht op de singel of geeft u de voorkeur aan het zicht op de fraaie Sint-Bonaventurakerk of heeft u toch liever een levendig plein met uitzicht op Kasteel Woerden als horizon. Dit alles op een plek centraal gelegen in Woerden en op loopafstand van het treinstation Woerden.

Nieuw Leven
Een vernieuwbouwd appartement heeft straks alles wat nieuwbouwhuis ook heeft. De appartementen worden volgens de laatste regels en technieken gebouwd en dat merk je in de stookkosten. Ook heb je de komende jaren geen omkijken naar onderhoud én als nieuwe bewoner kun je natuurlijk alles helemaal naar jouw smaak en idee inrichten.

Eigenzinnig wonen
Is de oppervlakte van de woonkeuken belangrijker dan het aantal slaapkamers, liever een extra badkamer of een compleet industrieel ingerichte loft met zo min mogelijk muren? Binnen het kader van dit zeer karakteristieke pand kunt u samen met onze architect zelf uw eigen droomappartement geheel naar eigen wens samenstellen.

Prijs:
De getoonde beelden in deze brochure geven u een goed beeld van de mogelijke indeling van de appartementen (en de buitenruimten). Een basisindeling met vier kamers is te realiseren vanaf € 499.500 v.o.n.

Kenmerken
- Monumentaal, robuust en industrieel karakter;
- Riante 4-kamer appartementen, oppervlakte circa 140 m²;
- Grote vrije hoogte van ruim 4m;
- ruim dakterras circa 34 m² - 42 m², bereikbaar via vaste trap;
- compleet afgewerkte badkamer en toilet;
- keuken nog vrij te kiezen door koper (zit niet bij de koopsom inbegrepen)
- Parkeerplaats dient verplicht te worden afgenomen (zit niet bij de koopsom inbegrepen)

Kwaliteit en duurzaamheid
Bij de verbouwing tot appartementen zullen wij uitsluitend gebruik maken van duurzame milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen. De wanden, vloeren en daken worden goed geïsoleerd, ramen en deuren worden voorzien van HR++ glas en de ventilatie in de woningen zal geregeld worden door een energiebesparend, mechanisch ventilatiesysteem. Verder zijn er waterbesparende douchekoppen en kranen en hebben de toiletten een spoelonderbreking.

Garantie
De appartementen worden door de aannemer onder Woningborg garantie gebouwd.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 135-140 m²
Inhoud 540-560 m³
Datums
Start bouw zondag 1 oktober 2017
Start oplevering zaterdag 1 december 2018
Lees meer