Van Nieuwenhuizen N.V. Project is gerealiseerd.

Meentwal, 3432 GM, Nieuwegein

van € 815,- tot € 1.810,- /mnd

Project website

Algemeen

NOG 1 XXL-APPARTEMENT BESCHIKBAAR| SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWEBSITE (HURENINVNH.NL)

Aan de Meentwal in Nieuwegein, op de plek waar vroeger de Van Nieuwenhuizen N.V. fabriek stond, verrijst een geweldig nieuw industrieel appartementencomplex met daarin 96 huurappartementen. Het complex biedt een prachtig uitzicht over het Merwedekanaal en bevindt zich op loopafstand van het stadshart van Nieuwegein en dichtbij het authentieke Vreeswijk. Hier komt de rijke historie weer tot leven.

Van Nieuwenhuizen N.V. is een zevenlaags complex met 96 appartementen, waarvan 88 met een middeldure huur. Er zijn in totaal maar liefst 16 typen woningen welke wij hebben onderverdeeld in vier hoofdtypes, variërend in grootte van Medium tot XX-Large. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats op de begane grond. Er zijn 49 overdekte parkeerplaatsen onder het gebouw. Buiten het gebouw, op het afgesloten terrein, liggen de overige parkeerplaatsen.

Het appartementencomplex combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving. Het ontwerp is geïnspireerd op het wereldberoemde ‘Flatiron Building’ (het strijkijzergebouw) in New York. Het ademt de sfeer van lang vervlogen tijden, maar is tegelijkertijd voorzien van eigentijdse duurzame oplossingen, zoals stadsverwarming en zonnepanelen. Ook is het gebouw gasloos.

Bijzonder zijn de appartementen op de ronde kant van het gebouw. Hier heb je een geweldig uitzicht over de omgeving. Op de kopse kanten van het V-vormige gebouw is de relatie met industrieel erfgoed goed zichtbaar in de toegepaste mozaïeken van de scheepskraan en het fabrieksgebouw. Ook opvallend zijn de twee ‘groene’ trappenhuizen aan de binnenzijde van het gebouw.

Let op! Genoemde prijzen zijn een indicatie.

Indien je interesse hebt in een appartement in dit project, verzoeken we je vriendelijk om je aan te melden op de projectwebsite (hureninvnh.nl).
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 68-153 m²
Inhoud 204-459 m³
Datums
Start bouw woensdag 1 februari 2017
Start oplevering woensdag 1 augustus 2018
Lees meer