Op de koffie bij onze makelaar Merel van der Kammen KRMT

Sinds begin dit jaar heeft ons kantoor in Maarssen behoorlijk wat veranderingen doorgemaakt. Waar we begin dit jaar nog gevestigd waren aan het Bisonspoor in Maarssenbroek, is ons pand sinds eind februari verhuisd naar een prachtig monumentaal pand aan de Breedstraat 16 in Maarssen Dorp. Deze verhuizing heeft ons kantoor op verschillende manieren in een positieve zin veranderd.

De Keizer makelaars Maarssen

 

We zitten op een prachtig plekje op de hoek van de Breedstraat en de Bolensteinsestraat en hebben dagelijks veel voorbijgangers die even in onze etalage kijken of zelfs gezellig binnen komen lopen om een een kopje koffie te drinken.

Merel werkt sinds 1 januari van dit jaar op ons kantoor in Maarssen en heeft het oude pand nog meegemaakt, waar zij samen met Angela Meijers onze klanten te woord staat. Het is fantastisch om te zien hoe ons kantoor in zo’n korte tijd veranderd is naar het kantoor dat we nu zijn, mede doordat ons team dit jaar verdubbeld is. Sinds 1 maart zijn wij samen gegaan met de Vechtstreek Makelaars en zijn Joke Kalse en Reinier Rijke bij ons ‘ingetrokken’ en hebben zij ons team versterkt.

Nu, een half jaar later, zijn we goed op elkaar ingespeeld, kennen we ieders kwaliteiten en maken we er elke dag weer een feestje van om onze klanten te begeleiden bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven.

Wil je ook een keer een kopje koffie komen drinken? Kom dan gerust een keer langs!

Kom langs - of - Maak een afspraak