5 populaire gadgets voor in je huis

Steeds meer woningeigenaren maken gebruik van technologische hulpmiddelen die het leven een stuk makkelijker maken. Want waarom zou je nog tijd besteden aan bijvoorbeeld stofzuigen als dit voor je gedaan kan worden? Er zo zijn er nog veel meer handige gadgets voor in je huis. Wij sommen de meest populaire gadgets voor je op.

Populaire gadgets voor in je huis

De smart speaker

Met stipt op één staat de smart speaker. Je kunt de slimme luidspreker allerlei commando’s geven om bijvoorbeeld informatie op Google op te zoeken of muziek af te spelen. Terwijl je nog bezig bent met het klaarmaken van het ontbijt kun je alvast aan bijvoorbeeld je Google home de route naar je eerste afspraak opvragen.

Slimme kookplaat

Is dit je ook wel eens overkomen? Je wilt net lekker gaan dineren en je partner heeft het vlees aan laten branden. Dat kan de prullenbak in. En je had net zo’n honger. Is daar niet iets op te verzinnen? Jazeker, de slimme kookplaat detecteert automatisch wanneer het product gaar is en bij de optimale bereidingstijd schakelt de kookplaat uit. Handig voor de niet oplettende amateurkok!

De robotstofzuiger

Er zullen maar weinig mensen zijn die het leuk vinden om te stofzuigen, maar het moet toch gebeuren. Hoe makkelijk zou het zijn als dit uit handen genomen kan worden? En dat kan tegenwoordig met een robotstofzuiger. Dit is een rond vormgegeven apparaat dat automatisch de vloer schoonmaakt. Je kunt hem met je smartphone besturen. En als alles schoon is gaat hij gewoon weer terug naar het laadstation. Ideaal toch?

Slimme koelkast

Je kent het wel, je loopt door de supermarkt en weet niet meer of je nog wel melk in de koelkast hebt staan. Of nog erger, heb je nog wel genoeg bier? Slimme koelkasten hebben ingebouwde camera’s zodat je in de supermarkt even op je smartphone kunt kijken wat er in je koelkast ligt. Zo weet je zeker dat je niet te veel koopt. Je kan de functie ook gebruiken om terug te kijken wie er ’s nachts de koelkast plundert.  

Slimme thermostaat

Het vriest dat het kraakt en je bent onderweg naar huis. Hoe lekker zou het zijn om in een opgewarmd huis binnen te komen? Het kan met de slimme thermostaat. Je bedient hem vanaf je smartphone.  Altijd warm thuiskomen dus!

Kom langs - of - Maak een afspraak