De Keizer Makelaars Maarssen gaat een alliantie aan met Vechtstreek Makelaars

Per 1 maart 2019 gaat De Keizer Makelaars Maarssen een alliantie aan met De Vechtstreek Makelaars. Hieruit ontstaat een nieuwe organisatie: De Keizer Vechtstreek makelaars

 Samenwerkinng De Keizer Makelaars Maarssen en Vechtstreek Makelaars

Nieuwe organisatie: De Keizer Vechtstreek makelaars

Nieuwe ontwikkelingen en trends in de makelaardij volgen elkaar razendsnel op. Denk maar eens aan: online marketing, de invloed van sociale media op communicatie en uitwisseling, automatisering en strategische samenwerkingsverbanden. De Keizer makelaarsgroep zoekt daarom voortdurend naar de beste tools die wij bij het verkopen, aankopen of verhuren van bestaande- en nieuwbouwwoningen kunnen bieden. Alles gericht op een professionele full service dienstverlening.

Dertien jaar geleden heeft De Keizer makelaarsgroep het kantoor in Maarssenbroek geopend, in eerste instantie om met name de verkoop van nieuwbouwproject MAR'CS te begeleiden. Inmiddels heeft De Keizer makelaars Maarssen zich tot een full service bestaande- en nieuwbouwkantoor ontwikkeld en maakt structureel onderdeel uit van De Keizer makelaarsgroep met zeven kantoren in de regio Utrecht.

Teneinde het marktaandeel in de regio Maarssen nog verder te vergroten en nog meer kennis en een groter netwerk binnen de organisatie te verkrijgen, gaat De Keizer Makelaars Maarssen met ingang van 1 maart 2019 een alliantie aan met het gerenommeerde makelaarskantoor De Vechtstreek makelaars (sinds 1936).

De nieuwe organisatie in Maarssen zal verder gaan onder de naam De Keizer Vechtstreek makelaars. De kantoren in Nieuwegein, Houten, Vleuten en Utrecht blijven opereren onder De Keizer makelaarsgroep. De kantoren in Vianen opereren al weer twee jaar onder de naam De Keizer Smit makelaarshuys, die is ontstaan na een alliantie met Otto Smit makelaarshuys. Na twee jaar kan geconcludeerd worden dat die alliantie zéér succesvol is.

Wat gaat er veranderen?

"Om onze vooruitstrevende ambitie te realiseren zijn wij dan ook zeer trots dat wij in het hart van Maarssen per 1 maart een gezamenlijke vestiging betreden aan de Breedstraat 16 te Maarssen. Wij hebben er alle vertrouwen in en zijn ervan overtuigd middels deze samenwerking een nieuwe stap te hebben gezet naar de toekomst, met behoud van de kwaliteit, persoonlijke inzet en betrokkenheid die je van ons gewend bent.", aldus Frank Verveer, algemeen directeur De Keizer makelaarsgroep.

Wat blijft? Al het andere!

De makelaars Paulus Luykx, Reinier Rijke, Merel van der Kammen, Huib Eijlander en de commerciële binnendienstmedewerksters Angela Hekker en Joke Kalse zullen je als vanouds van dienst zijn.

Kijk voor meer informatie over de dienstverlening van De Keizer makelaarsgroep op www.dekeizer.nl.  

Kom langs - of - Maak een afspraak